سید علی محمد وزیری موسوی فرزند حاج سید مهدی وزیری موسوی به سال ۱۲۷۰ در یزد متولد شد. دروس مقدماتی فارسی و عربی را نزد دایی زاده خود معتمدالاطباء آغاز کرد سپس از محضر اساتیدی همچون حضرات آیات حاج میرزا سید علی موسوی لب خندقی، حاج شیخ غلامرضا فقیه خراسانی ( یزدی ) و حاج شیخ آیت اللهی تفتی بهره برد. وی در سفر های بسیاری که به شهرهای مختلف ایران و عراق داشت از محضر استادانی بزرگ بهره برد که ما حصل آن در مجموعه ای بسیار ارزنده از دستخط و سفارش علمای برجسته دین و شریعت به نام مجمع الجواهرات گردآوری شده است.
مرحوم وزیری در احیای حوزه علمیه، ایجاد جامعه و مدارس تعلیمات اسلامی، احیای مسجد جامع و … در شهر یزد نقشی ارزنده داشتند.
حجت الاسلام و المسلمین مرحوم وزیری در سال ۱۳۲۴ ش کتابخانه ای با حدود دو هزار جلد کتاب شخصی در دهلیز شمالی مسجد جامع کبیر یزد راه اندازی و در سال ۱۳۴۸ش با بیش از ۲۱ هزار جلد کتاب خطی و چاپی(۳۳۰۰ خطی و ۱۷۹۶۷ چاپی ) وقف آستان قدس رضوی کرد.
کتابخانه مرحوم وزیری در دوران شکوهمند انقلاب اسلامی با عنایت خاصه حضرت رضا(ع) و حمایت تولیت عظمای آستان قدس رضوی در عرصه توسعه فضای فرهنگی و مطالعاتی و در عرصه گردآوری منابع اطلاعاتی به توسعه ده برابری دست یافته است.
در حال حاضر این کتابخانه با بنایی زیبا، دارای زیربنایی حدود ۶ هزار و سیصد متر مربع می باشد که با داشتن ۴۷۰۰ نسخه خطی، حدود ۶ هزارنسخه کتاب چاپ سنگی، ۲۲۰هزار نسخه کتاب چاپی و اشیای موزه ای از افتخارات میراث مکتوب و غیر مکتوب ایران و جهان اسلام محسوب می شود.