۱۳۹۸-۰۵-۱۳

نخستین نشریات دورۀ مشروطه رونمایی می‌شود

به گزارش گنجینۀ رضوی، هم‌زمان با سالروز صدور فرمان مشروطیت و روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی، در بیستمین سه‌شنبۀ فرهنگی سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی از نخستین نشریات دورۀ مشروطه رونمایی می‌شود. مهدی قیصری‌نیک، معاون امور موزه‌ها و دبیر کمیتۀ رونمایی از آثار نفیس این سازمان اعلام کرد: در این مراسم مجموعه‌ای از نخستین نشریات چاپ شده در دورۀ مشروطه که همۀ آنها در آرشیو مطبوعات آستان قدس رضوی موجود است، رونمایی می‌شود. وی افزود: دکتر متولی حقیقی، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بجنورد، به عنوان سخنران ویژه در این مراسم حضور خواهد داشت.
گفتنی است، آرشیو مطبوعات آستان قدس رضوی با در اختیار داشتن مجموعه‌ای کامل از اولین نشریات چاپ‌شده و همچنین نشریات تخصصی در موضوعات گوناگون، یکی از بزرگترین مجموعه‌های نفیس مطبوعاتی در ایران است.
لازم به ذکر است، مراسم رونمایی از این نشریات، ساعت 10 صبح سه‌شنبه 15مردادماه در محل موزۀ قرآن و هدایای مقام معظم رهبری(مدظله) واقع در صحن کوثر حرم مطهر برگزار می‎شود و حضور برای عموم آزاد است.

 

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید