نشست کتابخوان
-برگزاری کارگاه های آموزشی: کارگاه های آموزشی با هدف معرفت افزایی، توانمند سازی، دانش افزایی و مهارت آموزی متناسب با نیازهای مخاطبان به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می شود.
- خوانش متون کهن: ادبیات غنی و پربار کهن، سرشار از آموزه های ادبی و فرهنگی است که متاسفانه در حال فراموشی است. برای احیای فرهنگی غنی اسلامی – ایرانی و متون گرانسنگ کهن، خادمیاران اقدام به برگزاری جلسات و نشستهای مختلف فرهنگی مانند مثنوی خوانی، حافظ خوانی، شاهنامه خوانی و ... زیر نظر متخصصان امر نموده اند.
ب: قصه گویی: با توجه به اینکه کودکان و خردسالان قادر به خواندن و نوشتن نیستند، بنابراین باید کتاب برای آنها خوانده شود. خادمیاران علاقمند به حوزه کودکان و خردسالان، با مراجعه به مراکز تعین شده، اقدام به خواندن کتاب برای کودکان این مراکز به ویژه نقاط محروم و کم برخوردار می کنند.
- زنگ کتاب: وزارت آموزش پرورش چند سالی است که زنگ کتاب را در مدارس به صدا درآورده است. خادمیاران نیز هم گام با کتابداران و مربیان پرورشی، برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در بین دانش آموزان در این فعالیت فرهنگی مشارکت دارند. خادمیاران پس از اخذ مجوزهای لازم از آموزش و پرورش به ویژه مدارس نقاط محروم، در جمع دانش آموزان حاضر میشوند و برای آنان کتاب متناسب با نیاز و علاقه آنان می خوانند و معرفی می کنند.
نقد و بررسی کتاب: در یک نشست و تقد ادبی ، نکات مثبت و منفی کتاب توسط کارشناسان مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد. خادمیاران نیز بارها چنین جلساتی را برای ترویج و تشویق مردم به کتابخوانی برگزار نموده اند.
- مسابقات کتابخوانی: مسابقات کتابخوانی با هدف بالا بردن میزان مطالعه در میان مخاطبان و تعمیق و توسعه فرهنگ کتابخوانی برگزار می شود.
برگزاری کارگاه های آموزشی: کارگاه های آموزشی با هدف معرفت افزایی، توانمند سازی، دانش افزایی و مهارت آموزی متناسب با نیازهای مخاطبان به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می شود.