300 قطعه تمبر تاریخ بحرین به موزه رضوی اهدا شد
به گزارش گنجینه رضوی، علی بوشهری یک فعال اقتصادی و علاقهمند به امور تاریخی و فرهنگی است که تا کنون فعالیتهای بسیاری را در خدمت به شعائر اسلام و فرهنگ تشیع در کشور بحرین انجام داده و اجداد او موسس اولین حسینیه فارسی زبانان در منامه پایتخت بحرین هستند.
وی، انگیزه خود از اهدا به موزه رضوی را علاقه به خاندان اهل بیت(ع) عنوان کرد و گفت: دوست دارم در تشرف به حرم و زیارت امام رضا(ع) دست پر باشم و هدیهای به همراه آورم.
این واقف که قصد دارد در تشرفهای بعدی تصاویر مجموعهای از اسناد متعلق به تاریخ فعالیتهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بحرین را به مرکز اسناد آستان قدس رضوی اهدا کند، معتقد است اسناد تاریخی هر چند در اختیار شخص باشد مُلک مردم است و باید در مجموعهای برای عموم پژوهشگران و علاقهمندان در دسترس قرار گیرد.
بوشهری، این اقدام را زمینهای برای توسعه رابطههای فرهنگی میان دو کشور خواند و تصریح کرد: اقدامات این چنین میتواند ارتباط طرفین با یکدیگر را تقویت کند.
محمد حسین یزدینژاد، مسئول گنجینه تمبر، اسکناس و سکه موزه آستان قدس رضوی، تمبرهای اهدایی را متعلق به سالهای 2002،2005 تا 2006، 2015 تا 2016، 2017 تا 2020، میلادی عنوان کرد.
وی، دهمین سالگرد تاسیس بیت القرآن، سال جهانی داوطلبان، جام جهانی فوتبال 2002، روز ملی بحرین، افتتاح دادگاه قانون اساسی بحرین، روز پست کشورهای عرب، صدمین سالگرد اولین پرواز به بحرین، طرح ملی توسعه کشاورزی، باشگاه باغ و باغبانی بحرین، پنجاهمین سال اکتشاف تمدن دیلمون را از جمله موضوعات این تمبرها خواند.
یزدینژاد به تاریخچه پستی کشور بحرین نیز اشاره کرد و گفت: در گذشته تمبرهای هند و انگلیس با سورشارژ بحرین(روچاپ) به چاپ میرسیده و زمانی که این کشور پست خود را از انگلیس تحویل گرفت و در این زمینه مستقل شد اولین تمبر خود را با تصویر شیخ سلمان بن حامد آل خلیفه در سال 1960 میلادی منتشر کرد.
وی همچنین چکی متعلق به دوران قاجار (1918 میلادی) را یکی از اهداییهای ایشان در گذشته عنوان کرد و در توضیح آن گفت: این چک که مبلغ در آن ذکر شده صادره از بانک شاهنشاهی است که با همکاری بانک چارتر انگلیسی اداره میشده و جد پدری علی بوشهری به نام حاج علی کاظم آن را امضاء کرده است.