قدیمی ترین اسناد حرم مطهر در سه شنبه های فرهنگی رضوی رونمایی شد
به گزارش گنجینه رضوی، حجتالاسلام سید جلال حسینی رئیس سازمان کتابخانهها موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی ضمن پرداختن به دستاوردهای پژوهشی کارشناسان و محققان این سازمان اظهار کرد:کتابخانه رضوی میتواند پیشران حرکتهای پژوهشی باشد.
وی با اشاره به حرکت کتابخانه رضوی در مرز دانش تصریح کرد: کتابخانه رضوی همچون معدنی است که بخشی از آن کشف نشده و بخش مکشوفه نیاز به پرداختن دارد.
اسناد نماد هویت ملی
دکتر مـحمـودی؛ مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور به عنوان دیگر سخنران این مراسم مرکز اسناد را نماد هویت ملی خواند و حفاظت از این میراث را افتخاری برای حافظان این گنجینه ارزشمند دانست.
وی، ضمن اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر آشنایی کودکان با هویت ملی، میهنی، تمدنی و علمی، توجه به هویت گذشته را لازمه پیشرفت در مسیر آینده خواند.
محمودی تصریح کرد: هویت زمانی شکل می گیرد که دست اندرکاران میراث فرهنگی، این نسل را با مشاهیر، مفاخر و بزرگان گذشته این سرزمین آشنا کنند.
اسناد ۴۰۰ ساله رضوی
فرمان اهدای جام مخصوص به منصور شعاع السلطنه سال سند ۱۳۳۵،حکم متولی آستان قدس به میرزا ابراهیم مستوفی الممالک در خصوص رسیدگی به محاسبات استان قدس ۱۰۱۱ از جمله اسنادی بود که در این مراسم معرفی و رونمایی شد.
همچنین هزینههای آستان قدس از بابت پرداخت حقوق کارکنان و بیوتات متبرکه حرم مطهر سال سند ۱۰۲۵و ۱۰۲۶، رسید هزینههای مربوط به تهیه نان و کمک و خدمت رسانی به زوار امام رضا (ع) و فرمان شاه عباس اول صفوی در خصوص معافیت املاک وقفی آستان قدس در ولایت جام از پرداخت مالیات و عوارض و تحویل وجوهات حاصل از آن به متولی ۱۰۰۷ قمری از دیگر اسنادی است که ضمن رونمایی تشریح شد.
شایان ذکر است در این برنامه قائم مقام آستان قدس رضوی، رئیس سازمان علمی و فرهنگی رضوی معرفی و مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه شرق کشور با همراهی رئیس و مدیران سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد رضوی از مخازن اسناد رضوی با ظرفیت نگهداری بیش از 50 میلیون برگ سند در طبقه منفی 3 کتابخانه مرکزی رضوی بازدید به عمل آوردند.