خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۹-۰۶-۱۵
آخرین به‌روز‌رسانی‌ها در نرم‌افزار‌های شرکت Freedom Scientific
کمپانی نام‌آشنای Freedom Scientific, امسال هم در ماه اوت، نرم‌افزار‌هایش را به‌روز‌رسانی کرده است.

امکان اطلاع‌رسانی به‌روز‌رسانی‌های اصلی، یکی از تغییراتی است که از نسخه اوت به بعد به نرم‌افزار‌های Freedom Scientific اضافه شده است. کاربران با نصب نسخه ماه اوتِ JAWS, Zoomtext یا Fusion, به محض انتشار نسخه جدید هر کدام از این نرم‌افزار‌ها، با پیغامی مواجه می‌شوند که به آنها خبر می‌دهد نسخه جدیدی از نرم‌افزار نصب شده، منتشر شده است. این پیغام همچنین به کاربر اطلاع می‌دهد که آیا متناسب با نسخه‌ای که در حال حاضر بر روی رایانه‌شان نصب شده و بهایی که پیش‌تر پرداخته‌اند، امکان بارگیری و نصب به‌روز‌رسانی را دارند یا باید پیش از نصب، هزینه به‌روز‌رسانی را بپردازند. در صورت نیاز به پرداخت هزینه، کاربران صرفاً می‌توانند از نسخه آزمایشی هر یک از نرم‌افزار‌ها استفاده کنند که به ازای هر بار بالا آمدن ویندوز، تنها چهل دقیقه کار خواهد کرد. نکته دیگر اینکه این قابلیت فقط برای کسانی فعال خواهد شد که زبان نرم‌افزار‌های Freedom Scientific را بر روی انگلیسی قرار داده باشند.
قابلیتی موسوم به «Personalized Web Settings»، پیش‌تر بر روی JAWS, |Zoomtext و Fusion قرار داده شده بود اما گویا در JAWS این کار با مشکلاتی همراه بود. حالا و در به‌روز‌رسانی ماه اوت، این مشکلات حل شده است. از این به بعد، کاربران می‌توانند تنظیمات دلخواهشان را به طور مجزا برای هر صفحه اینترنتی شخصی‌سازی کنند. مثلاً کاربر می‌تواند برای یک سایت یا صفحه اینترنتی JAWS را به گونه‌ای تنظیم کند که به محض ورود، JAWS شروع به خواندن محتوای صفحه کند. این کار به وسیله انتخاب گزینه “Document and Web Pages automatically read when loaded” انجام می‌شود. چنانچه این گزینه فقط در یک صفحه خاص انتخاب شده باشد، با باز کردن سایر صفحات، متن صفحه به صورت خودکار خوانده نخواهد شد.
مرورگر «Microsoft Edge Chromium»، از جمله مرور‌گر‌های تازه متولد شده‌ای است که اخیراً هم به جمع مرور‌گر‌های پشتیبانی شده از سوی صفحه‌خوان‌ها اضافه شده است. حالا Freedom Scientific، راهنمای مفصلی برای نحوه استفاده از این مرورگر تألیف کرده و آن را در به‌روز‌رسانی ماه اوت، در اختیار کاربران گذشته است. علاقمندان می‌توانند با رفتن به صفحه راهنمای JAWS یا Fusion, با میان‌بر‌ها و چگونگی استفاده از این مرورگر، آشنا شوند.
این روز‌ها با توجه به درگیری دنیا با ویروس کرونا و برگزاری بسیاری از جلسات کاری و تحصیلی به صورت برخط، استفاده از اپلیکیشن‌هایی نظیر زوم هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. Freedom Scientific هم سعی کرده با اعمال برخی به‌روز‌رسانی‌ها، استفاده از این نرم‌افزار‌ها را برای نابینایان تسهیل کند. در به‌روز‌رسانی ماه اوت، یکی از اشکالات JAWS در زوم، برطرف شده است. تا پیش از این، کاربران می‌توانستند با استفاده از کلید‌های CTRL + 1 تا 0، پیغام‌های مکتوب یا هشدار‌های جلسات را یکی یکی بخوانند. این کار اما با این اشکال مواجه بود که در صورت خوانده شدن هشدار‌ها، پیام‌ها خوانده نمی‌شد و بالعکس. حالا در به‌روز‌رسانی جدید، همه چیز، شامل هشدار‌ها و پیام‌ها به کمک این کلید‌های میانبر خوانده می‌شود. کاربران می‌توانند با مراجعه به صفحه Software در وبسایت Freedom Scientific, نسخه آزمایشی به‌روز‌رسانی اوت را دانلود کنند.

منبع : ایران سپید

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید