معرفی کتاب کلمات بیش از آدمی رنج میبرند! آنتولوژی شعر شاعران معاصر نوشته: سریا داودی حموله
کتاب کلمات بیش از آدمی رنج میبرند! به نقد و بررسی اشعار شاعران معاصر از زوایای مختلف میپردازد. نویسنده در نقد شعر شاعرانی که آثار آنان را مورد تحلیل و بررسی قرار داده است هیچگونه غرضورزیای به کار نبرده و بیشتر سعی بر این داشته است که شعر شاعر را به دور از نام و آوازه او، ازلحاظ ساختاری موردنقد قرار دهد. سریا داودی حموله در این اثر اشعار شعرایی چون احمدرضا احمدی، علی باباچاهی، نورالله مرادی، شمس لنگرودی، شهاب مقربین، حافظ موسوی، هوشنگ چالنگی، مجید فروتن، هرمز علی پور، یارمحمد اسدپور، بهزاد خواجات و.... را مورد نقد قرار داده است. سریا داودی حموله در این کتاب خود بیشتر به آثار شاعرانی پرداخته است که سعی در به چالش کشیدن شعر و زبان فارسی را داشتهاند، آثاری که متفاوت و به دور از تکرار سبکهای گذشته هستند. همچنین به بررسی سبکهای جدیدی چون «موج نو»، «موج نابل»، «شعر دیگر»، «شعر سپید», «شعر اقلیمی» نیز پرداخته است. این کتاب توسط نشر قطره منتشرشده است. کتاب حاضر جلد نخست از مجموعه «آنتولوژی شعر شاعران معاصر» است.
سريا داودي حموله (متولد مسجدسلیمان 1354) شاعر، پژوهشگر، و منتقد ایرانی. تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم در شهرستان مسجدسلیمان گذراند، و تحصیلات تخصصی ادبیات را در دانشگاه های اهواز و اصفهان به پایان رساند. اگرچه تخصص اصلی داودی حموله ادبیات است، اما به خاطر علاقهمندی، به پژوهشهای مردمشناسی هم می پردازد. فعالیت ادبی را به صورت جدی از دهۀ هشتاد با نقد و تحلیل شعر و داستان در فصلنامه و ماهنامه های ادبی عصر پنج شنبه، آزما، کارنامه، کلک، معیار، نسیم شمال، زنده رود... و مطبوعات و نشریه ...
پشت جلد کتاب چنین آمده است:
شاعران جهان سه گروهاند: گروه اول شاعرانی که به دنبال کشفاند، مطالبی را که مردم نمیدانند، بازگو میکنند. گروه دوم شاعرانی که میدانند مردم چرا نمیدانند و این ندانستنها را مینویسند. گروه سوم شاعرانی که به جستوجوی آن نوع داناییاند که آدمی هرگز نخواهد دانست.