معرفی کتاب دو خواهر
۱۴۰۳-۰۱-۰۷
کتاب دو خواهر شرح حال زندگی پدری و دو دخترش در سفر به سوریه است؛ نویسنده آن را براساس مستندات جمع‌آوری‌شده نوشته است.

کتاب دو خواهر نوشته آسنه سیرستاد است که با ترجمه الهام سادات یاسینی منتشر شده است. این کتاب، شرح حال زندگی پدری و دو دخترش در سفر به سوریه است؛ نویسنده آن را براساس مستندات جمع‌آوری‌شده نوشته است.
این کتاب روایتی مستند و جذاب است که لحظه‌ای خواننده را رها نمی‌کند و او را با خودش به دنیایی می‌برد که شاید از آن اطلاعی نداشته باشد. توصیر تلاش برای زندگی و قدرت بی‌رحمانه داعش در این کتاب از  درون‌مایه‌های اصلی است. لیلا و آیان دو خواهر هستند که در این کتاب مسیر حرکت و زندگیشان را دنبال می‌کنیم
این کتاب روایتگر داستانی تاثر برانگیز و تراژیک از ماجرای واقعی خواهرانی است که به دنبال پیدا کردن هدف و مفهوم زندگی، خود را در مسیری اشتباه قرار می دهند و آسایش و آرامش شان را به تنش و هیجان گره می زنند؛ هنگامی که تصمیم می گیرند نروژ را ترک کنند و برای کمک به مسلمانانی که از هر سو مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند راهی سوریه شوند. یک روز بی آنکه کسی با خبر باشد آیان و لیلا ناگهان ناپدید می شوند و تنها در قالب یک ایمیل پدر و مادرشان را از تصمیم خود با خبر می سازند. آن ها می روند تا در راه خدا جهاد کنند غافل از این که در حقیقت پای در مسیری شیطانی گذاشته اند، مسیری که آن ها را به داعش پیوند می زند.
دو خواهر نشان می دهد که چگونه ذهن انسان ها به بازی گرفته می شود و چطور افرادی پاک به تروریست مبدل می گردند. 
کوتاه درباره نویسنده:
آسنه سیستاد (Åsne Seierstad‎؛ زاده ۱۰ فوریهٔ ۱۹۷۰) یک خبرنگار، پدیدآور، و نویسنده اهل نروژ است. سیرستاد در اسلو متولد شد، اما در لیلهامر، نروژ از "یک مادر نویسنده فمینیست"، لکتور فریدیس گولداهل، و "یک پدر سیاستمدار چپ"، استادیار داگ سایرستاد (متولد 1936) بزرگ شد و وی لیسانس دانشگاه را دریافت می کند از اسلو جایی که وی در رشته های روسی، اسپانیایی و تاریخ ایده تحصیل کرد. وی از سال 1993 تا 1996 گزارش خود را برای Arbeiderbladet در روسیه و در سال 1997 از چین گزارش داد. وی از سال 1998 تا 2000 در پخش تلویزیونی عمومی ملی NRK کار می کرد، جایی که از استان جدا شده صربستان کوزوو گزارش تهیه می کرد. با پشت به جهان: پرتره های صربستان، اولین کتاب او، شرح این زمان است. (این کتاب در سال 2004 هنگامی که وی دوباره به صربستان سفر کرد تمدید و بازنشر شد. نام آن کمی تغییر یافت و به Portraits of Serbia تغییر یافت و این نشان داد که پشت صربستان دیگر به دنیا نیست).
 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب این وب سایت چیست؟

انتخاب‌ها

تصاویر شاعران

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.