خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۸-۰۷-۲۱
دسترسی به بیش از 13000منبع اطلاعاتی صوتی در کتابخانه گویای رضوی
سیزده هزار و دویست و هفتاد و پنج عنوان منبع اطلاعاتی صوتی در کتابخانه گویای رضوی در دسترس نابینایان و کم بینایان اهل علم و پژوهش قرار دارد.

به گزارش کتابخانه گویای رضوی ، مسئول این کتابخانه  به مناسبت روز جهانی نابینایان بیان کرد: این کتاب‌های صوتی در موضوعات مختلف مانند کمک آموزشی، ادبی، علمی، اجتماعی، تاریخی، سیاسی، فرهنگی در کنار مجموعه نرم‌‌افزارهای ویژه روشن‌دلان در این کتابخانه وابسته به بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) نگهداری می‌شود.
علی وظیفه‌دان گفت: نابینایان و کم‌بینایان کتاب‌دوست علاوه بر بهره‌مندی از این منابع اطلاعاتی، می‌توانند از منابع متنوع چاپی و دیجیتال موجود درکتابخانه آیت الله حاج شیخ مجتبی قزوینی (ره) و دیگر کتابخانه‌های سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی استفاده کنند.
وی از وب‌سایت کتابخانه گویای رضوی در زیر پرتال این سازمان به نشانی « https://library.razavi.ir/fa»، به عنوان یکی دیگر از خدمات این کتابخانه نام برد و افزود: این وب‌سایت با ارائه خدمات الکترونیکی به اعضای این کتابخانه، برقراری تعامل و ارتباط بهتر با مخاطبان و گسترش فعالیت‌های مجازی و اطلاع‌رسانی بیشترخدمات کتابخانه گویای رضوی فعال می باشد.
وظیفه‌‌دان ادامه داد: از جمله خدمات این وب‌سایت می‌توان به مشاهده فهرست منابع صوتی موجود، امکان درخواست منابع، تکمیل فرم عضویت رایگان کتابخانه، دانلود کتاب صوتی و آگاهی از اخبار ویژه روشن‌دلان، اشاره کرد.
وی با بیان اینکه اقشار مختلف نابینا و کم بینا  ؛ از دانش‌آموز و دانشجو گرفته تا کارمندان و مشاغل آزاد از خدمات رایگان حضوری و غیرحضوری کتابخانه گویای رضوی استفاده می‌کنند، گفت: در حال حاضر این کتابخانه دارای بیش از 250 عضو فعال در مقاطع مختلف تحصیلی است.
مسئول کتابخانه گویای رضوی تصریح کرد: نابینایا ن و کم بینایان  گوشه و کنار ایران اسلامی پس از عضویت در کتابخانه گویای رضوی با استفاده از تلفن یا ایمیل می‌توانند از خدمات غیرحضوری کتابخانه بهره‌مند شوند و منابع مورد نیاز خود را به صورت رایگان  از طریق پست دریافت کنند.
وی افزود: اعضای مشهدی علاوه بر استفاده از خدمات حضوری کتابخانه می‌توانند منابع مطالعاتی مورد نیاز خود را از طریق کتابخانه سیار و تلفنی آستان قدس رضوی در محل مورد نظر به‌صورت رایگان تحویل بگیرند.
وظیفه‌دان بیان کرد: مبادله منابع با دیگر مراکز و کتابخانه‌های مربوط به نابینایا ن در راستای غنای منابع کتابخانه‌های ویژه نابینایان، حمایت از راه‌اندازی کتابخانه‌های جدید و همچنین دسترسی آسان‌تر و سریع‌تر آنان به منابع مطالعاتی، از دیگر اقدامات کتابخانه گویای رضوی به ‌شمار می‌رود.
مسئول کتابخانه گویای رضوی مراجعان این کتابخانه را افرادی سخت‌کوش و اهل مطالعه دانست و گفت: نابینایان  گاهی چندین ساعت در این کتابخانه حضور دارند و از خدماتی مانند  مطالعه و بررسی منابع متعدد با دسترسی به تجهیزات موجود در محل کتابخانه، امانت ‌گرفتن منابع و تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی انواع حافظه‌های جانبی، استفاده می‌کنند.
وظیفه‌دان افزود: این کتابخانه در راستای بهره‌مندی نابینایان و کم‌بینایان اقصی نقاط کشور به‌ویژه در سطح شهر مشهد از خدمات سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، در سال 1383 در محل کتابخانه آیت‌الله شیخ مجتبی قزوینی(ره) راه‌اندازی شده است.
وی متذکر شد: کتابخانه گویای رضوی به نشانی مشهد، خيابان طبرسي، چهارراه مجلسی، خیابان مجلسی غربی یک، زیر نظر معاونت امور کتابخانه‌های این سازمان، پذیرای عموم نابینایان و کم بینایان اهل مطالعه و پژوهش است. همچنین شماره تماس تلفنی این کتابخانه درواحد آقایان: 32713070-051 ودر واحد  بانوان: 32700115-051،می باشد.

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید