خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۸-۱۱-۲۷
با اتصال مستقیم به مغز؛ ایمپلنت جدید نابینایان را بینا می کند.
محققان اسپانیایی برای اولین بار ایمپلنت‌هایی را برای استفاده افراد نابینا طراحی کردند که با اتصال مستقیم به مغز زمینه را برای ایجاد بینایی فراهم می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، تولید چنین ایمپلنت جدیدی راه را برای بینایی مجدد افراد کور فراهم می‌کند.
ایمپلنت مذکور به طور آزمایشی در سر یک داوطلب نابینای اسپانیایی به نام برنادت گومز کار گذاشته شده است. وی که از ۱۵ سال پیش تا به امروز نابینا بوده است با استفاده از روش جدید مذکور توانسته خطوط سیاه رنگی را بر روی یک صفحه کاغذ سفید تشخیص دهد.
البته باید توجه داشت دستیابی به این موفقیت 6 ماه بعد از نصب ایمپلنت‌های یادشده و پس از انجام آزمایش‌های مختلف صورت گرفته است. وی بعد از آزمایش‌ها و تلاش‌های بیشتر خواهد توانست برخی اشکال هندسی دیگر را نیز که پیش از این به هیچ وجه امکان مشاهده آنها را نداشت ببیند.
برای این کار عینک ویژه ای برای این زن طراحی شده که مجهز به یک دوربین کوچک برای دریافت تصاویر زنده است. این دوربین به یک رایانه متصل می‌شود و از این طریق تصاویر به علائم الکترونیکی مبدل می‌شوند. داده‌های یادشده از طریق کابل به ایمپلنت نصب شده در پشت جمجمه این زن منتقل می‌شوند.
ایمپلنت مذکور دارای ۱۰۰ الکترود است که داده‌ها را برای درک و تجزیه و تحلیل توسط مغز به پشت آن منتقل می‌کنند. این روش به خانم برنادت گومز کمک کرده تا لامپ‌های نصب شده بر روی سقف محل آزمایش، حروف، شکل‌های اصلی و حتی اشخاص را تشخیص دهد. پژوهشگران می‌گویند با تکمیل این روش ۳۶ میلیون نابینا در سراسر جهان می‌توانند از مزایای آن بهره مند شوند.
خوانندگان گرامی توجه داشته باشند این خبر به نقل از خبرگزاری مهر و از یک خبرگزاری خارج از ایران نشر شده است و این فناوری در ایران وجود ندارد. همچنین این فناوری در مرحله آزمایش است. نشر این مطلب به معنای تایید آن درسایت کتابخانه گویای رضوی نیست.

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید