خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۹-۰۲-۱۴
نگاهی به غرفه‌های مختلف در نمایشگاه جهانی CSUN
نمایشگاه سالانه دانشگاه ایالتی کالیفرنیا که هر سال درماه مارس و با موضوع آخرین پیشرفت‌ها درزمینه فناوری‌های ویژه نابینایان برگزار می‌شود، امسال هم علیرغم همه حواشی ناشی از شیوع ویروس کرونا وباوجود اعتراض وانصراف تعدادقابل توجهی ازثبت نام کنندگانش برگزار شد.

به گزارش ایران سپید سی و پنجمین دوره نمایشگاه سالانه CSUN در حالی برگزار شد که این نمایشگاه، یکی از کم‌فروغ‌ترین سال‌های خود را تجربه می‌کرد. این فروغ اندک هم در تعداد فرغه‌ها و هم کنفرانس‌های برگزار شده و هم جمعیت بازدید کنندگان، به وضوح قابل مشاهده بود. با وجود همه این اشکالات اما رویداد CSUN, مثل همیشه پیشرفت‌های چشمگیری را در حوزه فناوری‌های نابینایان به نمایش می‌گذاشت. از این هفته، سعی خواهیم کرد در چند شماره به برخی از این پیشرفت‌ها نگاهی بیندازیم.

افزایش تعداد محصولات در کمپانی «Orbit Research»، از جمله اتفاقات قابل توجه در CSUN سی و پنجم بود. «Orbit Research»، نام شرکتی چند ملیتی است که توانسته ارزان‌ترین نمایشگر بریل دنیا را تولید کند. نمایشگری با بیست سلول و قیمت ششصد دلار. این شرکت امسال با نمایشگر ارزان دیگری پا به رویداد CSUN گذاشت. Orbit, امسال یک نمایشگر هفتصد دلاری را با خود به همراه آورد. نمایشگری که با یک افزایش قیمت کوچک، قابلیت‌های جالب توجهی را با خود به همراه داشت. نمایشگر بیست سلولی و هفتصد دلاری، حالا به تقویم، ماشین حساب و ساعت مجهز شده است.

از جمله دیگر تغییرات این نمایشگر، اضافه شدن چهل زبان، علاوه بر انگلیسی، برای تبدیل همزمان متون بریل بود. در نمونه قبلی این نمایشگر بریل، کاربران نمی‌توانستند متون مختلف را بدون کمک رایانه از حالت بینایی به بریل یا بالعکس برگردانند. این کار اما در نمونه جدید ممکن شده است. حالا کاربران می‌توانند به سادگی و تنها به وسیله خودِ دستگاه، هر کتاب یا پرونده مکتوبی را به بریل تبدیل و مطالعه کنند.

آن دسته از کاربران که می‌خواهند تجربه واقعی‌تری از مطالعه بریل داشته باشند، می‌توانند به سراغ محصول دیگر Orbit یعنی نمایشگر چهل سلولی این شرکت بروند. نمایشگری به قیمت ۱۴۰۰ دلار که از کلید‌های موسوم به Routing هم برخوردار است و دکمه‌های Pan یا پیمایش هم به آن اضافه شده است. شارژ دستگاه به USBC تغییر یافته و یک پورت جک سه و نیم میلیمتری، مخصوص اتصال هدفون هم برای پیشرفت‌های احتمالی آینده، در دستگاه تعبیه شده است. سرعت تغییر خطوط در دستگاه چهل سلولی هم مثل نمونه بیست سلولی، نیم ثانیه است. کاربران می‌توانند تابستان امسال منتظر عرضه این دستگاه در بازار باشند.

یک صفحه کلید بریل موسوم به Orbit Writer هم از دیگر محصولات عرضه شده در غرفه Orbit Research بود. صفحه کلیدی جمع و جور و سبک با قطری معادل یک چهارم اینچ که به سادگی درون یک جیب با عمق متوسط جا می‌شود و به کمک بلوتوث به مبایل، رایانه یا هر دستگاه هوشمند دیگری متصل می‌شود و کاربران می‌توانند به کمک آن متون را به شکل بریل تایپ کنند یا دستگاه را به وسیله دستورات مرسوم، کنترل کنند. این دستگاه ۹۹ دلاری، به هشدار‌های لرزشی مجهز شده که کاربر را از روشن و خاموش شدن یا ضعیف شدن باطری، آگاه می‌کند.

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید