خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۹-۰۹-۱۳
روز جهانی افراد دارای معلولیت گرامی باد.
بیانیه اتحادیه جهانی نابینایان به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت

اتحادیه جهانی نابینایان، نهادی بین‌المللی است که تقریباً ۲۵۳ میلیون نابینا و کم‌بینای دنیا را که در بیش از ۱۹۰ کشور زندگی می‌کنند، نمایندگی می‌کند. این نهاد همکاری تنگاتنگی با نهاد‌های بین‌المللی، دولت‌ها و تصمیم‌سازان و سیاست‌گذاران در سر تا سر دنیا دارد و تلاش می‌کند از حقوق و رفاه نابینایان در پهنه دنیا دفاع کند. آنچه در پی می‌آید، بیانیه این اتحادیه به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت است.

اتحادیه جهانی نابینایان، «WBU»، در روز پنج‌شنبه سوم دسامبر ۲۰۲۰، با جهان هم‌صدا می‌شود تا به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت، شعار «باز‌سازی بهتر» را به امید دنیایی دسترسی‌پذیر در جهان پسا‌کووید سر دهد.

مجمع عمومی سازمان ملل، در سال ۱۹۹۲ روزی را به عنوان بزرگداشت افراد دارای معلولیت به رسمیت شناخت. هدف از تعیین چنین روزی ارتقا حقوق و رفاه افراد دارای معلولیت و افزایش آگاهی در باره جنبه‌های مختلف زندگی آنان اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.

در دورانی که جهان با پاندمی کووید ۱۹ دست به گریبان است، بسیاری از سیاست‌گذاران در کشور‌های جهان، تصمیماتی اتخاذ و سیاست‌هایی را وضع کرده‌اند که در آن حقوق افراد دارای معلولیت، به شکلی که در کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت و سند توسعه پایدار بر آن تصریح شده، نادیده گرفته شده است. این امر در گزارش اخیر ما موسوم به کووید ۱۹، تقویت صدا‌ها، زندگی ما، صدای ما هم مشهود است و این پژوهش که در سطح جهانی انجام شده هم از افزایش نابرابری‌های عمیق ساختاری به دنبال شیوع کووید ۱۹ حکایت می‌کند. داده‌های جمع‌آوری شده نشان می‌دهد افراد دارای معلولیت، کهنسالان و اقشار طبقات پایین اجتماعی-اقتصادی، بیشترین آسیب را از پاندمی متحمل شده‌اند. با وجود اینکه این پژوهش فقط افراد نابینا و کم‌بینا را در بر می‌گیرفته اما با تطبیق آن با نتایج سایر پژوهش‌های جهانی می‌توان دریافت که در باره سایر گروه‌های معلولین هم کمابیش همین الگو صادق است.

برای تضمین اینکه در باز‌سازی جهان پس از کووید هیچ گروهی فراموش نمی‌شود، ما به عنوان اتحادیه جهانی نابینایان از این فرصت استفاده کرده و این آمادگی را اعلام می‌کنیم که می‌توانیم با هر کدام از سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط با معلولان، دولت‌ها، نهاد‌های بین‌المللی نظیر سازمان ملل متحد، گروه‌های مدنی و همچنین نهاد‌های بخش خصوصی همکاری مؤثری داشته باشیم تا بتوانیم دست در دست هم، جهان پسا‌کووید را به جهانی فراگیر‌تر و جایی بهتر برای زندگی افراد دارای معلولیت تبدیل کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در باره ارتقا حقوق افراد دارای معلولیت می‌توانید به وبسایت اتحادیه جهانی معلولیت به نشانی https://www.internationaldisabilityalliance.org/ مراجعه کنید.

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید