خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۹-۱۰-۱۰
جستاری در خاطرات حاج قاسم سلیمانی
کتاب صوتی «حاج قاسم؛ جستاری در خاطرات حاج قاسم سلیمانی» نوشته علی اکبری مزدآبادی، خاطرات و نکته‌هایی از زبان خود حاج قاسم سلیمانی درباره دوران دفاع مقدس است که سند آن‌ها نزد نویسنده کتاب بوده و بر اساس آن‌ها، کتاب حاج قاسم را تالیف کرده است.


کتاب صوتی حاج قاسم (جستاری در خاطرات حاج قاسم سلیمانی) اثر علی اکبری مزد آبادی
نویسنده: علی اکبری مزد آبادی
گوینده: علی همت مومیوند
مدت     3 ساعت و 57 دقیقه
حجم دانلود     162 مگابایت
تعداد فصل     1
دسته     داستان و رمان ایرانی, کتاب صوتی رایگان
ناشر چاپی     انتشارات یا زهرا(س)
ناشر صوتی     ایران صدا
سال انتشار     1396
سال انتشار صوتی     1398
زبان     فارسی
درباره کتاب صوتی حاج قاسم (جستاری در خاطرات حاج قاسم سلیمانی)
اگر داغ دل بود، ما دیده‌ایم/ اگر خون دل بود، ما خورده‌ایم/ اگر دل دلیل است، آورده‌ایم/ اگر داغ شرط است، ما برده‌ایم...؛ احتمالا قیصر امین‌پور لحظه‌ای که این شعر را می‌سروده در خیالِ این بوده است که چندین سال بعد ما در سوگ سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی، و بعد از شنیدن خبر شهادتش آن را با بغض زیر لب زمزمه خواهیم کرد.
بعد از این، از حاج قاسم سلیمانی بسیار خواهند گفت و ما نیز بسیار خواهیم شنید. تاریخ ثابت کرده است که نام مردان خدا، همان‌ها که برای وطن با جان‌شان معامله می‌کنند، برای همیشه بر پیشانی تاریخ خودنمایی می‌کند.

کتاب صوتی «حاج قاسم؛ جستاری در خاطرات حاج قاسم سلیمانی» نوشته علی اکبری مزدآبادی، خاطرات و نکته‌هایی از زبان خود حاج قاسم سلیمانی درباره دوران دفاع مقدس است که سند آن‌ها نزد نویسنده کتاب بوده و بر اساس آن‌ها، کتاب حاج قاسم را تالیف کرده است.
سردار سلیمانی در زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق پا به پای دوستان و همرزمان شهید خود در بیشترین اتفاقات مهم و عملیات‌های جنگی حضور داشت. پس از جنگ نیز چندین سال در قامت یک سرباز به دفاع از مرزهای شرقی و حفظ امنیت آن‌ها پرداخت. همین تجربه باعث شد که او از سال ۷۶ به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انتخاب شود. رشادت‌های این سردار در تمام این سال‌ها و بعد از ۱۸ سال باعث شد که او قبل از شهادت به یک قهرمان ملی تبدیل شود و بعد از شهادت نیز محبوبیت او به‌عنوان سرداری که مدافع جان و امنیت مردمان کشورش در خارج از مرزهای ایران بود، افزایش یابد.
قسمت ابتدایی کتاب صوتی «حاج قاسم» به زندگینامه خودنوشت سردار سلیمانی اختصاص دارد که به روایتی از فعالیت‌های او در دوران ابتدایی جنگ است. بخش‌های دیگر کتاب به سخنرانی‌ها و خاطرات سردار درباره سه عملیات بزرگ والفجر ۸، کربلای ۴ و کربلای ۵ اختصاص یافته است.
در بخشی از این کتاب صوتی، بر اساس دست‌نوشته‌های خودِ سردار شهید می‌شنویم:
خدایا به آن تپش قلب‌ها قَسَمت می‌دهیم! خدایا به آن رد پاها قَسَمت می‌دهیم! خدایا به آن نمازهایی که در کنار این نهارها خوانده شد! خدایا به آن جوان‌های عاشقی که توی این سنگرها و کنار این نهارها شهید شدند! خدایا به آن جنازه‌هایی که از «اروند» برنگشتند! خدایا! به اضطراب قلب ما و به اشتیاق قلب آن‌ها قَسَمت می‌دهیم! خدایا آخرت ما را ختم به شهادت کن! خدایا به این آبی که بچه‌ها در آن حرکت کردند قسمت می‌دهیم! جز شهادت برای ما نخواه...

 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید