به گزارش ایسنا، دکتر محمد عشقی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص دستگاه مایع نمای قابل شارژ نابینایان، اظهار کرد: این دستگاه بسیار کوچک است و در جیب جا میشود. میتوان این دستگاه را بالای لیوان قرار داد تا زمان پرشدن لیوان از مایعات را با یک زنگ خاص به فرد نابینا اعلام کند. در واقع با استفاده از این دستگاه میتوان سطح مایع داخل لیوان، بطری و ظرف غذاهایی مثل سوپ را تعیین کرد؛ به این صورت که دستگاه را بر روی لبه لیوان قرار می دهیم و مایع را داخل لیوان می ریزیم، زمانی که مایع به لبه لیوان نزدیک شود و قبل از پر شدن آن، هشدار صوتی می دهد.
عشقی افزود: نمونه خارجی این محصول موجود است، اما ما با بومی سازی این دستگاه توانستیم این مایع نما را در اختیار انجمن نابینایان کشور قرار دهیم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص تفاوت این دستگاه با نمونههای خارجی آن، تصریح کرد: مزیت اصلی نمونه تولید شده در کشور ما نسبت به نمونههای خارجی قابل شارژ بودن این دستگاه است. ضمن آنکه به تعویض باطری نیز نیاز ندارد، قابلیت شستوشو دارد، ضدزنگ و ضدآب است و درنتیجه اگر داخل مایعات بیفتد، مشکلی نخواهد داشت.
به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، محصول این شرکت مستقر در پارک علم وفناوری دانشگاه شهید بهشتی قابلیت نصب بر روی عصا را نیز دارد که باعث میشود تا به هنگام راه رفتن در خیابان از سقوط نابینایان به درون چاههای آب و فاضلاب جلوگیری شود.