به گزارش گنجینه رضوی، داوود عیدی دراینخصوص به خبرنگار ما گفت: این اقدام با هدف گسترش فرهنگ مطالعه و دسترسی آسانتر به محتوای آموزشی و مذهبی برای عموم مردم، بهویژه نابینایان و کمبینایان اجرا شد چنانکه از آذرماه ۱۴۰۳ تا هشتم اردیبهشت ۱۴۰۴، اداره کتابخانه دیجیتال این آستان مقدس، موفق به تولید و تکمیل ۹۶۸ عنوان کتاب صوتی و پادکست شده است.
بهرهگیری از ظرفیت خادمیاران صوتی
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه در اجرای این طرح، مشارکت داوطلبان تحت عنوان «خادمیاران صوتی»، نقش کلیدی داشته است، بیان کرد: تاکنون ۲۹ نفر بهصورت رسمی بهعنوان خادمیار صوتی فعالیت میکنند که از این تعداد، ۲۲ نفر در نمایشگاههای تخصصی و موکبهای برگزار شده سازمان حضور یافته و به معرفی آثار تولیدشده پرداختهاند.
وی ادامه داد: در مجموع، با احتساب تمامی داوطلبان و همکاران این طرح، جمع خادمیاران صوتی به حدود ۸۰ نفر رسیده است که نشاندهنده استقبال گسترده از این طرح مردمی است.
وی معرفی کتابهای صوتی به مخاطبان را یکی از بخشهای مهم این طرح دانست و افزود: تاکنون ۷۱۰ مورد از این آثار بهصورت تخصصی معرفی شدهاند. این معرفیها از طریق پلتفرمهای کتابخانه دیجیتال، نمایشگاهها و برنامههای ترویجی، انجام شده است