خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۷-۰۲-۳۰
ابزار تازه گوگل, یاری گر نابینایان می شود
به گزارش ایران سپید ، کنفرانس سالانه گوگل هفته گذشته برگزار شد و امسال هم مثل سالهای پیش، حجم خبرهای خوشی که در حوزه دسترسی پذیری کاربران معلول شنیدیم، بسیار قابل توجه بود. در این خبرمی خواهیم به سراغ ابزار جدید و خارق العاده ای برویم که گوگل آن را به طور خاص برای نابینایان توسعه داده است. اپلیکیشنی که عرضه اش در بازار می تواند به میزان زیادی زندگی نابینایان را دستخوش تغییر کند.
در جریان کنفرانس I/O غول موتورهای جستجو از نقشه های خود برای ارائه یک اپ اندرویدی به نام Lookout پرده برداشت که امسال در play store آمریکا منتشر می شود. اپلیکیشن Lookout طوری طراحی شده که کاربر نابینا یا کم بینا، باید گوشی اندرویدی را دور گردن خود آویزان کرده یا در جیب پیراهنش بگذارد و دوربین اصلی هم رو به جلو باشد. در این حالت اپلیکیشن می تواند اشیا را تشخیص داده و با راهنمایی های صوتی، فرد نابینا را در جریان محیط اطراف قرار بدهد و او را از خطرات احتمالی محفوظ نگه دارد. به عنوان مثال، Lookout می تواند به فرد نابینا بگوید که وارد اتاق نشیمن یا سرویس بهداشتی شده و این که چه وسایلی دور و بر او قرار دارند. به کمک این اپلیکیشن، مثلاً اگر یک صندلی سر راه شما قرار گرفته باشد، look out به شما خواهد گفت: «یک صندلی در ساعت ۳ قرار دارد» پس، کاربر نابینا هم ماهیت و هم موقعیت مانع مقابل را تشخیص خواهد داد. نکته عالی این که اپلیکیشن قادر به خواندن نوشته های روی در و دیوار یا کتاب و روزنامه ها هم هست که مطمئناً برای نابینایان بسیار کاربردی خواهد بود. تصور کنید یک کاربر نابینا می خواهد کلمه exit را که بر روی دری نوشته شده بیابد تا بتواند از مکانی که در آن قرار گرفته خارج شود. انجام این کار با کمک look out، بسیار ساده خواهد بود. به گفته گوگل، Lookout طوری طراحی شده که در حالت آفلاین هم وظایفش را انجام بدهد و به لطف یادگیری ماشینی، به مرور زمان در کشف علایق کاربر و ارائه پاسخهای دقیق تر به او بهتر و بهتر خواهد شد.
برای این اپلیکیشن ۴ حالت در نظر گرفته شده که کاربر متناسب با نیاز می تواند یکی از آنها را انتخاب کند. با انتخاب حالت خانه، تمرکز اپلیکیشن بر شناسایی اسباب خانه خواهد بود. در حالت کار و بازی هم بیشتر اشیا و مکان های مربوط به شغل و نظیر آن شناسایی خواهد شد و در حالت تجربی، شما به گوگل خواهید آموخت که دریافت کدام دسته از اطلاعات محیطی برایتان ارزشمندتر است و به نوعی lookout را متناسب با نیازهایتان آموزش خواهید داد. در حالت scan هم فقط نوشته های محیط اطراف برایتان خوانده خواهد شد.
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید