خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۷-۱۲-۱۶
اهدای کتب صوتی به کانون خادمیاران رضوی در شیراز
به همت کتابخانه گویای رضوی بیش از 650 عنوان کتاب صوتی به کتابخانۀ کانون خادمیاران رضوی استان فارس اهدا شد.
به گزارش آستان نیوز، افزون بر 650 عنوان کتاب صوتی توسط کتابخانۀ گویای رضوی به کتابخانۀ کانون خادمیاران رضوی شهر شیراز ارسال شد.
مسئول کتابخانۀ گویای رضوی در این باره اظهار داشت: این کتابخانه در راستای دسترس‌پذیری آسان‌تر منابع مورد نیاز نابینایان و کم‌بینایان، غنی‌ترشدن کتابخانه‌های ویژۀ نابینایان و حمایت از کتابخانه‌های تازه تأسیس، منابع خود را به سایر کتابخانه‌ها و مراکز مربوط به نابینایان، اهدا و مبادله می‌کند.
علی وظیفه‌دان با این توضیح که کانون خادمیاران رضوی در استان فارس (شهر شیراز)، اولین کانون خادمیاری خارج از استان است که خدمات کتابخانه‌ای به نابینایان، ناشنوایان و معلولین ارائه می‌دهد، افزود: با توجه به فعال‌شدن این کانون‌ها در استان‌ها و شهرهای مختلف کشور و تأکید مسئولین آستان قدس رضوی در این کانون‌ها برای خدمت به نابینایان، ناشنوایان و معلولین، کتابخانۀ گویای رضوی وابسته به کتابخانۀ مرکزی آستان قدس رضوی به منظور خدمت‌رسانی به گروه‌های خاص و برای راه‌اندازی، تجهیز و تکمیل منابع کتابخانه‌های کانون خادمیاران رضوی در شهرهای مختلف، از محل منابع اهدایی خود اقدام می‌کند.
وی دربارۀ منابع ارسالی به شیراز اضافه کرد: این کتب صوتی در سه مرحله، در موضوعات روانشناسی، ادبیات و داستان در قالب 22 حلقۀ D.V.D به این مرکز ارسال شده و تا تکمیل منابع کتابخانۀ این کانون، ارسال منبع به این مرکز ادامه دارد.
وظیفه‌دان به معرفی کتابخانۀ گویای رضوی پرداخت و گفت: این کتابخانه علاوه بر ارائه خدمات حضوری به مراجعانی که به این مرکز مراجعه می‌کنند، سیاهۀ منابع درخواستی اعضا و مراکز را از طریق سایت و تلفن کتابخانۀ گویای رضوی دریافت و پس از بررسی و آماده‌سازی، منابع درخواست‌شده را در مشهد با همکاری کتابخانۀ سیار و تلفنی آستان قدس رضوی و در خارج از مشهد، از طرق پست و به صورت رایگان در اختیار اعضا و مراکز متقاضی سراسر کشور قرار می‌دهد.
وی ادامه داد: با توجه به فراهم‌بودن فضای مناسب، سهولت دسترسی و ساکن‌بودن تعداد بیشتری از کم‌بینایان و نابینایان مشهد در منطقۀ طلاب، کتابخانۀ گویای رضوی با فراهم‌آوری تجهیزات ویژۀ نابینایان، کتاب‌های صوتی و چاپ بریل در مکان کتابخانۀ آیت‌الله حاج شیخ مجتبی قزوینی(ره) برای ارائه خدمات کتابخانه‌ای به جامعۀ نابینا و کم‌بینا در سال 1383 راه‌اندازی و تأسیس شده است.
گفتنی است که کتابخانۀ گویای رضوی وابسته به سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، واقع در خیابان طبرسی مشهد، چهار راه مجلسی، خیابان مجلسی غربی، همه‌روزه جز ایام تعطیل، از ساعت 7 صبح تا 7 بعدازظهر، با بیش از 13 هزار منبع صوتی، به اهالی کتاب به ویژه روشندلان خدمات‌رسانی می‌کند.
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید