خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۶-۱۰-۲۱
ارزان ترین نمایشگر بریل دنیا از هند می آید
می گویند تا سال ۲۰۵۰ جمعیت نابینایان در دنیا سه برابر خواهد شد. از سوی دیگر همین آمار نشان میدهد که میزان آشنایی نابینایان به بریل هم به اندازه قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد. به گزارش ایران سپید اتفاقی که در حال حاضر هم به چالشی جدی برای فعالان حوزه نابینایان بدل شده است. آنها که ریشه های این مشکل را بررسی کرده اند به این نتیجه رسیده اند که تکنولوژی های روزآمد در حوزه دسترسی نابینایان به بریل هنوز به اندازه ای ارزان نشده که کاربر نابینا بتواند به شکل شخصی آنها را خریداری و استفاده کند. ارزان ترین نمایشگرهای بریل در دنیا چیزی معادل دو هزار دلار قیمت دارند که تقریباً ۹۰ درصد نابینایان جهان از پس خرید آن بر نمی آیند.
استارتاپ های مختلفی این روزها پا به عرصه گذاشته اند تا امکان دسترسی ارزانتر نابینایان به فناوری های ویژه بریل را فراهم کنند که تا کنون به نظر می رسد تلاشهای یکی از این استارتاپ ها در حال ثمر دادن است. «Innovision»، شرکت تازه تأسیسی است که دو سال پیش در بمبئی هندوستان کارش را شروع کرده و هدف خود را ارزانسازی تکنولوژی نمایشگرهای بریل انتخاب کرده است. این گروه جوان توانسته اند جایگزینی را برای سلولهای بریلی که تا به حال از تکنولوژی Piezo در ساختشان استفاده می شد پیدا کنند و همین اتفاق قیمت نهایی این نمایشگرها را به حدود یک دهم قیمت حال حاضر کاهش داده است.
«Braille me»، نام محصولی است که این گروه جوان خبر از عرضه آن داده اند. آنچه این محصول را ارزان کرده به گفته سازندگانش، استفاده تکنولوژی مگنت به جای پیزو است.
«Braille me» را اصطلاحاً یک نمایشگر بریل هوشمند یا «Smart Braille Display» به حساب می آورند. این دستگاه نمایشگری بیست سلولی است که علاوه بر امکان اتصال به رایانه و تطابق با JAWS و NVDA، از این قابلیت برخوردار شده که با اندروید و IOS هم هماهنگ شود. این هماهنگی از طریق بلوتوث صورت می گیرد. همچنین، آنچه که فاکتور هوشمند بودن را در این محصول پر رنگتر کرده، تعبیه باتری برای آن و گنجاندن نرم افزاری شبیه به Notepad است که به کمک آن کاربران میتوانند بدون نیاز به اتصال به رایانه یا تلفن همراه، به عنوان یادداشت بردار از دستگاه استفاده کنند. این نمایشگر می تواند دهها زبان را پشتیبانی کند و کاربر در زمان سفارش می تواند پنج زبان را مشخص کند که هنگامی که دستگاه به رایانه متصل نیست، یعنی در حالت استفاده به عنوان یادداشت بردار، ورودی و خروجی را به آن پنج زبان در اختیار داشته باشد. Braille Me ۵۸۰ گرم وزن دارد و قادر است با یک ساعت شارژ، بیش از ۱۲ ساعت مفید کار کند. قرار است این نمایشگر با قیمت تقریبی ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار عرضه شود.رایزنی ایران سپید با Innovision در مورد احتمال پشتیبانی این دستگاه از زبان فارسی در حال انجام است و به محض کسب اطلاع، مراتب به آگاهی مخاطبان خواهد رسید.
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید