خدمات کتابخانه گویای رضوی

. عضویت رایگان در کتابخانه 
. ارائه خدمات و استفاده از تجهیزات موجود در محل کتابخانه
. تهیه کپی از منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه بر روی  DVD  و یا هرنوع حافظه جانبی دیگر
. خدمات امانت منابع 
. استفاده از خدمات کتابخانه سیار و تحویل  رایگان منابع درخواستی در محل مورد درخواست اعضای کتابخانه
. ارسال منابع درخواستی اعضای کتابخانه گویای رضوی به سراسر ایران از طریق پست

نشانی: خیابان طبرسی، چهارراه مجلسی ، خیابان مجلسی غربی 1 .        
تلفن آقایان: 32713070-051
تلفن بانوان: 32700115-051

نظرسنجی

نظرتان در مورد سایت چیست؟

انتخاب‌ها
۱۳۹۷-۱۱-۲۹
کاهش قابل توجه قیمت عینکهای Esight
به تازگی خبر رسیده که سازندگان عینک جنجالی Esight، در عرضه بروزترین مدل این عینک، تخفیف قابل توجهی در نظر گرفته اند و به ناگهان این عینک ۱۰ هزار دلاری را با کاهش ۴۰ درصدی، به قیمت ۵۹۵۰ دلار آمریکا عرضه خواهند کرد. Esight یکی از جنجالیترین محصولات جبران کم بینایی است که در سالهای اخیر در اختیار کاربران کم بینا قرار گرفته است.
«Conrad Lewis»، نام یک مهندس کانادایی است که چون دو خواهر نابینا داشته، به فکر طراحی چنین وسیله ای افتاده و در این زمینه موفق هم بوده است. اما «Esight» دقیقاً چیست و چطور کار می کند؟ «Esight» مجموعه ای است از یک عینک، یک دوربین و یک کامپیوتر. نوع فناوری استفاده شده در این عینک، تقریباً شبیه آن چیزی است که در عینکهای واقعیت افزوده هم به کار رفته است. تعجب نکنید. هیچ کدام از این وسیله ها در ابعادی که شما تصور می کنید نیستند. بنا بر این، «Esight» کاملاً قابل حمل است و به هیچ وجه دست و پا گیر نیست. کاری که در «Esight» اتفاق می افتد, این است که وقتی شما عینک را به چشم می گذارید، دوربین تمام تصاویر را ثبت می کند و به کامپیوتر ارسال می کند و کامپیوتر، به کمک نرم افزار مخصوصی که در آن تعبیه شده، آنها را تحلیل می کند و در اختیار کاربر قرار می دهد. کاربر هم می تواند به وسیله کنترل کننده ای که در اختیار دارد، بر اساس کیفیت بینایی خود، رنگ، نور و اندازه تصاویر را به طور دلخواه تغییر دهد. این عینک می تواند تصاویرِ دور یا نزدیک را تا ۲۴ برابر بزرگتر برای کاربر به نمایش بگذارد. اما سؤال مهم آن است که دقیقاً چه کسانی می توانند از این عینک استفاده کنند؟ این عینک فقط مخصوص کسانی است که به طور کامل نابینا نشده باشند و هنوز مقداری از بینایی برایشان باقی مانده باشد. بر اساس آمار، در حال حاضر ۱۴ درصد از آسیبدیدگان بینایی به شکل کامل نابینا هستند. بنا بر این، به طور خودکار این ۱۴ درصد از دایره کاربران «Esight» خارج می شوند. تولید کنندگان این عینک ادعا می کنند که از میان افراد باقی مانده می توانند بینایی را به کسانی برگردانند که مقدار بیناییشان چیزی بین ۲۰/۲۰۰ و ۲۰/۱۲۰۰ باشد. آنها ادعا کرده اند که می توانند بینایی ۲۰/۲۰ را به این افراد برگردانند.
از آنجا که استفاده از این عینک نیاز به انجام عمل جراحی خاصی ندارد، می تواند گزینه مناسبی برای آسیب دیدگان بینایی به حساب آید. سازندگان آن حدس می زنند بتوانند به کمک وسیله ای که ابداع کرده اند مشکل بینایی را در چیزی حدود ۲۰۰ میلیون انسان بر روی کره زمین برطرف کنند. قیمت Esight تا همین چند وقت پیش چیزی معادل ۱۰ هزار دلار آمریکا بود و حالا تخفیفی ۴۰ درصدی را به خود دیده است. این رقم در مقابل هزینه های مادی و معنوی که نابینایی به یک فرد تحمیل می کند، رقم زیادی به حساب نمی آید. روند واگذاری عینک ها در آمریکا و کانادا به این شکل است که ابتدا آسیبدیدگان بینایی برای آن که بفهمند در دایره شمول خدمات این عینک قرار می گیرند یا نه، به رایگان آن را امتحان می کنند و در صورت قابل استفاده بودن، به مدت دو ماه تحت آموزش هایی قرار می گیرند تا بتوانند به شکل صحیح از آن استفاده کنند. البته با توجه به بالا بودن قیمت عینک برای بسیاری از علاقمندان، شرکت طراح توانسته قراردادی را با برخی بانک های کشور آمریکا و کانادا امضا کند که طی آن، خریداران بتوانند قیمت عینک را در قالب اقساط طولانی مدت پرداخت کنند. ادعای طراحان «Esight» این طور نشان می دهد که آسیبدیدگان بینایی خواهند توانست به کمک این عینک درست مثل افراد بینا زندگی و کار کنند. برای بررسی های بیشتر و دریافت آخرین اخبار عینک Esight بهترین مرجع وب سایت شرکت تولید کننده عینک به نشانی esighteyewear.com است.
منبع : ایران سپید
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید