کتاب صوتی چگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند اثر ادل فبر و الین مازلیش است. در این کتاب سعی شده تا به والدین و معلمها آموزش داده شود که چگونه با کودکان صحبت کنند از چه کلماتی استفاده کنند و لحن آنها چگونه باشد تا اعتمادبهنفس و یادگیری کودکان افزایش پیدا کند. خلاصهای از کتاب صوتی چگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند: در این کتاب صوتی روشهای صحبت و برخورد با کودکان به شیوه صمیمانهای مطرحشده است تا والدین بتوانند از آن بهخوبی بهره ببرند و باعث شوند تا کودکان خود را بهتر بشناسند و یادگیری کودکان افزایش پیدا کند.
خلاصهای از کتاب صوتی چگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند:
در این کتاب صوتی روشهای صحبت و برخورد با کودکان به شیوه صمیمانهای مطرحشده است تا والدین بتوانند از آن بهخوبی بهره ببرند و باعث شوند تا کودکان خود را بهتر بشناسند و اعتمادبهنفسشان افزایش پیدا کند. بتوانند با والدین و معلمشان راحت باشند و استعدادهایشان را بروز دهند. وقتی با کودکان به روش درست و با کلام مثبت صحبت شود یادگیری آنها بالاتر میرود و تمرکز حواسشان افزایش پیدا میکند. ترس و واهمه را کنار میگذارند و میتوانند در صورت بروز هر مشکلی آن را با والدین در میان بگذارند و باهم حلشان کنند.
مجازات و تنبیه حتی کلامی میتواند برای کودکان مشکلات زیادی را به وجود بیاورد. زمانی که از کودکمان خطایی سر میزند باید بدانیم که روش برخوردمان چگونه باشد تا بدون آسیب رساندن او را متوجه اشتباهش کنیم و از تکرار آن جلوگیری کنیم.
یکی از مسائل بسیار مهم در تربیت کودکان همواره چگونگی ارتباط برقرار کردن با او اینکه چگونه با او صحبت کنیم است. اینکه بتوانیم موقعیتهای مختلف را بهدرستی تشخیص دهیم و در هر سنی کودکمان را درک کنیم و بتوانیم با او متناسب با سنش صحبت کنیم مقوله بسیار مهمی است. والدین میتوانند با کلامشان کودکانی لجباز و خودرأی بار بیاورند و بلعکس میتوانند کودکانی را تربیت کنند که باادب است و با اعتمادبهنفس و میداند که با دیگران چگونه رفتار کند. برای کودکانتان محیطی امن و آرام به وجود بیاورید بامحبت و قطعیت با آنها صحبت کنید و هیچگاه از اعمال زور استفاده نکنید. به آنها توجه لازم و کافی را داشته باشید. کودکان در هر سنی بهنوعی به توجه شما نیاز دارند. برای کودکتان شرایطی را به وجود بیاورید تا بتواند احساسات، آرزوها و خواستههایش را بیان کند و هیچگاه او را برای بیان این گفتهها مورد شماتت قرار ندهید. وقتی میخواهید چیزی را به او بفهمانید بیشازاندازه توضیح ندهید سعی کنید خلاصه و مفید برای او مسائل را بازگو کنید طوری که خارج از حوصله آنها نباشد. جملات کوتاه موثرتر و بهیادماندنیتر خواهند بود. او را با دیگران مقایسه نکنید و از جملاتی مثل تو هیچوقت نمیتوانی کاری را درست انجام دهی یا تو همیشه خرابکاری میکنی بپرهیزید.
فهرست مطالب این کتاب به ترتیب زیر است:
1- چگونه با احساساتی که مانع یادگیری است، روبهرو شوید
2- هفت مهارتی که کودکان را به همکاری دعوت میکند
3- دشواریهای مجازات و تنبیه راههایی که فرد را به انضباط فردی هدایت میکند
4- حل مشکلات با کمک یکدیگر شش مرحله که ضامن تعهد و خلاقیت کودکان است
5 - حرفهای زیادی برای گفتن
6 - چگونه کودکی را که در یک نقش محبوس شده است، آزاد کنیم.
7- مشارکت اولیا و مربیان با یکدیگر
8 - گیرنده رویا