شيطان‌ شناسي از ديدگاه قرآن و احاديث
۱۳۹۸-۰۴-۲۵

شیطان شناسی از دیدگاه قرآن و احادیث

پدید آورنده: حسن صنعتکار با مقدمه جعفر سبحانی

مشخصات نشر: کاشان: قانون مدار

مشخصات ظاهری: 197 ص

شماره دیویی: ش 876 ص 467 /297

معرفی کتاب:

     انسان، شاهکار خلقت و آفرینش است. او تنها برای زندگی کردن در این دنیا و سپری کردن آن، آفریده نشده است، بلکه آفرینش او هدفمند است و برای خود، هدف خاصی دارد. قرآن مجید به این حقیقت، در آیه ای اشاره می کند و می فرماید: ( افَحَسِبتُم انَمَا خَلَقنَاکُم عَبَثا وَ اَنَکُم اِلَینَا لَاتُرجَعُونَ ) « آیا گمان می کنید که ما شما را بیهوده آفریده ایم و به سوی ما باز نخواهید گشت؟ »

     خداوند آفریدگار جهان، حکیم الاطلاق است و کار فرد حکیم، دور از عبث و بیهودگی است، ولی برای وصول به این هدف، دو چیز لازم است که علمای اخلاق از آن به نام های:

  1. تخلیه (پیرایش)
  2. تحلیه (آرایش)

یاد می کند.

     غرض از « تخلیه » این است که روح و روان، از هر نوع خس و خاشاک شیطانی و گرایش های نفسانی پاک و پیراسته گردد تا زمینه برای رشد شکوفه های متکامل، آماده شود. شیطان و شیطان صفتان، پیوسته می کوشند روح و روان ما را با یک رشته علائق نفسانی، بیالایند، طبعا در چنین حالت هیچ نوع آرایش روح و روان امکان پذیر نخواهد بود. لذا برای تحقق تخلیه، لازم است انسان کار شیطان های انس و جن را به خوبی بشناسد تا به مبارزه با آنها برخیزد.

     « تحلیه » این است که پس از مساعد بودن زمینه، انسان از طریق احیای فضائل اخلاقی و تعالیم اسلامی، محیط روح و روان را آرایش دهد و در خانه ی دل جز رضای خدا و پیروی از تعالیم او چیزی نباشد.

     کتابی که پیش روی خود دارید، در بخش اول، به صورت گسترده سخن گفته و شیطان پرستی را تشریح و دام های شیطانی را به خوبی معرفی کرده است و راه جلوگیری از ورود این اهریمنان را به محیط روح و روان را به خوبی ارائه نموده است.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
معرفی کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید