برگزاری نشست تخصصی «مباهله سند هویت شیعه» در حرم رضوی
۱۳۹۸-۰۶-۰۴
برگزاری نشست تخصصی «مباهله سند هویت شیعه» در حرم رضوی

 

معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی از برگزاری نشست تخصصی «مباهله سند هویت شیعه» خبر دارد.

مُباهَلَه، درخواست لعن و نفرین الهی برای اثبات حقانیت است و بین دو طرفی رخ می‌دهد که هر کدام ادعای حقانیت دارند.

 

این واژه در تاریخ اسلام به ماجرایی اشاره دارد که طی آن، پیامبر اسلام(ص) پس از مناظره با مسیحیانِ نجران و ایمان نیاوردن آنان، پیشنهاد مباهله داد و آنان پذیرفتند. با این حال مسیحیان نجران، در روز موعود از این کار خودداری کردند.

بنابر اعتقادات شیعی، جریان مباهله پیامبر(ص) نه تنها نشانگر حقانیت اصل دعوت پیامبر(ص) است، بلکه بر فضیلت همراهان او (حضرت علی، فاطمه و حسنین) در این ماجرا دلالت می‌کند. شیعیان بر این اساس، معتقدند امام علی(ع) بر اساس آیه مباهله، به منزلۀ نَفْس و جان پیامبر است. واقعه مباهله در ۲۴ ذی‌الحجه سال نهم هجری روی داد و آیه ۶۱ سوره آل عمران به آن اشاره دارد.

این واقعه در منابع شیعه و اهل سنت آمده است. لذا به مناسبت بزرگداشت این روز مهم نشست تخصصی «مباهله سند هویت شیعه» در حرم رضوی به همت معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی با سخنرانی آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار میشود.

 به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام حسین شریعتی‌نژاد عنوان کرد: نشست تخصصی «مباهله سند هویت شیعه» دوشنبه 4 شهریور ماه ساعت 17:30 برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این نشست در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی با سخنرانی آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار میشود.

معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی اظهار کرد: این نشست ویژه نخبگان و فعالان فرهنگی کشور، اساتید حلقه‌های معرفت و پاسخگویی حرم رضوی تدارک دیده شده است.

شریعتی‌نژاد افزود: در بخش ابتدایی این نشست آیت الله علم الهدی مطالب مربوط به مباهله را بیان خواهند کرد و در بخش دیگر پرسش های مطرح شده توسط حاضران پاسخ داده می‌شود.

 

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
https://news.razavi.ir/fa/167873/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%C2%AB%D9%85%D8%A8%D8%A7%D9%87%D9%84%D9%87-%D8%B3%D9%86%D8%AF-%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%DB%8C%D8%B9%D9%87%C2%BB-%D8%A
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید