«سیره پیامبر(ص) به روایت امام رضا(ع)» مستندترین اثر در خصوص رفتار پیامبر(ص) است.
۱۳۹۸-۰۷-۱۶
«سیره پیامبر(ص) به روایت امام رضا(ع)» مستندترین اثر در خصوص رفتار پیامبر(ص) است.

«سیره پیامبر(ص) به روایت امام رضا(ع)» مستندترین اثر در خصوص رفتار پیامبر(ص) است.

 

نویسنده کتاب «سیره پیامبر(ص) به روایت امام رضا(ع)» گفت: این کتاب، در میان آثاری که تا کنون درباره سیره و سیمای پیامبر(ص) نگارش یافته، درست‌ترین و مستندترین آنهاست.

 

محمد حکیمی در گفت‌وگو با آستان ‌نیوز، به اثر تازه منتشر شده خود با عنوان «سیره پیامبر(ص) به روایت امام رضا(ع)» اشاره و اظهار کرد: این کتاب، مستندترین اثر در خصوص رفتار و سیره پیامبر(ص) است؛ زیرا آنچه را حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) نقل فرموده، بر اساس روایت منقول از امام حسن(ع) و امام حسین(ع) است. صحت و جامعیت این روایت تا آن‌جاست که مورد قبول و تأیید امام کاظم‌(ع)، امام صادق(ع) و امام باقر(ع) بوده است.

وی ادامه داد: از آنجایی که گفتار و رفتار پیامبر اکرم(ص) بر پایه تعالیم و آموزه‌های قرآنی استوار است؛ مطالعه این کتاب، خوانندگان را با بسیاری از دستورها و فرازهای دینی آشنا می‌کند.

حکیمی با بیان اینکه در این اثر توفیق یافتیم سیره رسول گرامی اسلام(ص) را با بهره‌ بردن از روایت امام رضا(ع) به شیواترین روش عرضه کنیم، گفت: متن این کتاب حدیثی است که حضرت رضا(ع) از پدرانشان در مورد سیره، رفتار و کردار پیامبر نقل کرده‌اند.

وی بیان کرد: 50 سیره رفتاری و گفتاری در این اثر آمده است و در هر بخشی از این 50 سیره نخست رفتار پیامبر(ص) و پس از آن روایات و آیاتی که این روش و سیره را ستوده، آورده شده است.

به گفته حکیمی این اثر برای تمام طبقات جامعه مناسب است، زیرا 50 روش و سیره را به ما آموزش می‌دهد، ائمه اطهار(ع) پیامبر گرامی اسلام(ص) را بهتر از دیگران می‌شناسند به همین جهت این روایات مستند و صحیح است و نه تنها برای تمام طبقات جامعه بلکه برای برادران اهل تسنن نیز بسیار آموزنده است.

وی معرفی این گونه آثار در جراید و روزنامه‌ها را امری ضروری دانست و گفت: با معرفی این آثار استقبال مردم به مطالعه بیشتر می‌شود و از مفاهیم این چنینی آثار آگاه می‌شوند؛ وقتی سیمای پیامبر(ص) ترسیم می‌شود جامعه می‌آموزد که مانند ایشان عمل و رفتار کند.

نویسنده کتاب «سیره پیامبر(ص) به روایت امام رضا(ع)» گفت: نحوه رفتار با کودکان و فقرا، برآوردن نیازهای مردم، خبرگیری از حال نیازمندان، نحوه رفتار با فرهیختگان، احترام به مردم، صبر و شکیبایی، حقوق مساوی و برابر، مهربانی نسبت به آحاد امت، روی گشاده و... از جمله صفات و خصلت‌هایی است که در سیره پیامبر(ص) دیده می‌شود و در این اثر به آن اشاره شده است؛ از این رو ضرورت دارد که این صفات به جامعه آموخته شود.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
https://news.razavi.ir/fa/169917/%C2%AB%D8%B3%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1%D8%B5-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D8%B9%C2%BB-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید