سبک زندگي: مقايسه مولفه‌هاي زندگي بشر در دوران غيبت و عصر ظهور
۱۳۹۸-۱۰-۱۶

سبک زندگي: مقايسه مولفه‌هاي زندگي بشر در دوران غيبت و عصر ظهور

پدید آورنده: محمدعلي رستمي

مشخصات نشر: قم: بنياد فرهنگي حضرت مهدي موعود (عج)، ۱۳۹۷. 

مشخصات ظاهری: ۳۸۴ ص.: مصور، جدول، نمودار

شماره دیویی: س 493 ر 462/297

معرفی کتاب :

     امروزه در جوامع مختلف سبک زندگی های گوناگونی بر اساس روش زندگی، عادات، رسوم وگرایش مذهبی تعریف شده وهریک از این سبک ها اصول وقواعد ویژه خود را دارا هستند. به نظر می رسد دو موضوع مهم در تعریف سبک زندگی درجوامع مختلف تاثیر بسیار ویژه ای دارند که عبارت اند از روش زندگی در بعد مادی آن وجهان بینی ایدئولوژی یعنی نحوه نگرش انسان به مبدا ومنتهای هستی. برهمین اساس موارد متعددی از انواع سبک زندگی مانند سبک زندگی شرقی، سبک زندگی غربی، سیک زندگی دینی، سبک زندگی مهدوی، سبک زندگی مدرن(مدرنیته، مدرنیسم)،سبک زندگی سنتی، سبک زندگی قرآنی، سبک زندگی اسلامی، سبک زندگی ایرانی-اسلامی وسایر انواع سبک زندگی تعریف شده است.

     دراین نوشتار سعی شده است که سبک زندگی بشر قبل از ظهور امام عصرعجل الله تعالی الشریف با سبک زندگی بعد از ظهور مورد مقایسه قرار گیرد. در خصوص دوران قبل از ظهور، بیشتر بر سبک زندگی انسان در چند سده اخیر تاکید شده و در خصوص دوران بعد از ظهور، تلاش شده است تا در چارچوب آیات قرآن، روایات و تحلیل های عقلی، نمایی از زندگی بعد از ظهور ارائه شود. در صورتی که عموم انسان ها از پیامبران و اولیای الهی فرمان برداری می کردند، بسیاری از مولفه های سبک زندگی بعد از ظهور می توانست در برهه های مختلف تاریخ اتفاق بیافتد، اما برخی ویژگی های دوران بعد از ظهور، مختص آن زمان می باشد. در مقایسه بین سبک زندگی قبل وبعد از ظهور چند هدف عمده دنبال می شود که عبارت اند از:

  1. بررسی وارائه گوشه ای از آمارو اطلاعات مربوط به ناهنجاری ها ونقایص تمدن کنونی حاکم بر جهان در سه بعد معنویت و اخلاق ، محیط زیست و زندگی شخصی انسان.
  2. با آشکار شدن ضربات و شلاق هایی که برخی مولفه های سبک زندگی کنونی بر پیکره معنویت، اخلاق، محیط زیست وبدن انسان آورده است؛ انسان بار دیگر در جست وجوی یافتن راهکار جدید وایده مقبول برای ادامه حیات خود خواهد بود.
  3. با توصیف نمایی هرچند محدود از زیبایی ها و پیامدهای بهشت گونه زندگی انسان، در پرتو اطاعت از ولی خدا وپذیرش مقررات وآموزه های الهی، انسان هرچه بیشتر مشتاق رسیدن به آن مدینه فاضله شده و از تمدن مادی حاکم بر عالم دل بریده و برای رسیدن به واقعه شریف ظهور و حاکمیت ولایت الله برجهان، تلاش، دعا و زمینه سازی خواهد نمود. (برگرفته ازپیشگفتار صفحه 15و16)
مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
برداشت نویسنده از مطالعه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید