کتاب و کتابخواني از نگاه قرآن و حديث
۱۳۹۹-۰۳-۱۹

 

پدید آورنده: محسن حسن‌وندي

مشخصات نشر: خرم آباد: شاپورخواست، ۱۳۹۷. 

مشخصات ظاهری: ۱۳۵ ص.

شماره دیویی: ک539ح 653/297

معرفی کتاب :

     توسعه فرهنگی درهرجامعه ای تا حد زیادی وابسته به میزان رشد کتاب وگسترش فرهنگ کتابخوانی ومطالعه می باشد که این مولفه از مهم ترین عوامل در پیشرفت و اعتلای فرهنگی جوامع به شمار می آید؛ زیرا کتاب ازعناصر مهم فرهنگی و ابزاری مناسب جهت تغییر فرهنگ است که می تواند عناصر جدید فرهنگی را به اذهان افراد جامعه منتقل کرده و ضمن صیانت و حفاظت از فرهنگ متعالی، آن را بدون تغییر و تحریفی در اختیار آیندگان قرار دهد.

     ازآنجایی که دنیای امروز با بحران فرهنگی مواجه است، روی آوردن به کتاب و کتابخوانی وگرایش به مطالعه برای مواجهه و مقابله با این معضل می تواند نقش مهمی را ایفا کند.

     در آموزه های اسلامی به این مساله نگاه ویژه ای شده است؛ ازهمان آغاز نزول قرآن وظهوراسلام مساله خواندن و نوشتن از اهمیت خاصی برخوردار شد و در طی اعصار گوناگون هم زمان با تکامل زندگی و فرهنگ بشر، فرهنگ کتاب و کتابخوانی جلوه ای نو وبدیع به خود گرفت. این مکتب آسمانی همواره در پی پیشرفت و تعالی آدمی بوده و از طرق مختلف انسان را در این مسیر الهی راهنما بوده است.

     ترغیب و توجه به امر مطالعه و کتابخوانی از سوی اسلام نیز در همین راستا بوده که از لا به لای آموزه های قرآن و روایات معصومین (ع) مشهود می باشد. (برگرفته از پشت جلد کتاب) 

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
برداشت نویسنده از مطالعه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید