بازانديشي سياست و حاکميت علوي و اموي
۱۳۹۹-۰۴-۲۵

     پدید آورنده: روح الله آهنگران

مشخصات نشر : تهران: سخنوران، 1396،

327 ص.

شماره راهنمای دیویی: ب 929 آ 297/4832

    معرفی کتاب:

   نویسنده انگیزه تدوین این اثر را ضرورت شناختی دقیق تر از چگونگی سیاست ورزی و نوع حاکمیت امیر المومنین (ع) و اکتساب شیوه های مدیریتی آن حضرت و همچنین تحلیلی ژرف و جامع الاطراف بر اساس گواه تاریخ از وجاهت عقلائی در سبک حاکمیتی اوست.

   هنوز درباره شخصیت علی (ع)، نهج البلاغه علی (ع)، غدیر علی (ع)، و...، هزاران راز کشف نشده وجود دارد که باید آیندگان برای ترسیم شناختی دقیق از علی و حکومت علوی تلاشی ویژه نمایند.

   این کتاب به 5 بخش تقسیم شده است که هر بخش شامل چند فصل می باشد. بخش اول؛ دیدگاه دین  و سیاست شامل فصل اول: تعریف سیاست، فصل دوم: چیستی فقه سیاسی، فصل سوم: حکومت و معنای حاکمیت، فصل چهارم: آسیب شناسی حکومت دینی، فصل پنجم: اقتدار، ملازمه حکومت، بخش دوم؛ بنیاد حکومت و ارکان قدرت در حاکمیت سیاسی علوی و اموی، فصل اول: پیشینه گفتار، گستره سرزمینی، ساختار حکومت نبوی، فصل دوم: ساختار حاکمیتی و قدرت در حکومت علوی، فصل سوم: ساختار حاکمیتی و قدرت در حکومت اموی، بخش سوم؛ مبانی و اهداف حکومت در نگاه علوی و اموی، فصل اول: مبانی و اهداف حکومت در نگاه علوی، مبانی و اهداف حکومت در نگاه امویان، بخش چهارم؛ ابزارهای حفظ قدرت در نگاه علوی و اموی، فصل اول: ابزارهای حفظ قدرت در نگاه علوی، ابزارهای حفظ قدرت در نگاه اموی. بخش پنجم؛ دستاوردهای قدرت در نگاه علوی و اموی، فصل اول: دستاوردهای قدرت در نگاه علوی، فصل دوم: دستاوردهای قدرت در نگاه اموی.

تهیه و تنظیم: جواد قاسمی زاده، تالار قفسه باز آقایان کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
برداشت نویسنده از مطالعه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید