کارگاه آموزشی «آشنایی با کاربست رویکردهای انسانشناختی در مطالعات قرآنی و اسلامی» از سوی پژوهشکده مطالعات قرآنی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی برگزار میشود.
سرفصلها و محتوای دوره آموزشی این کارگاه شامل آشنایی با دانش انسانشناسی و مفاهیم، آشنایی با اصطلاحات، شاخههای انسانشناسی، معرفی منابع کلی، تاریخچه و مکاتب دانش انسانشناسی،ادوار، اشخاص، مکاتب، انسانشناسی و مطالعات اسلامی: تببین کاربرد میانرشتهای، اصطلاحات (انسانشناسی قرآن/قرآنی، انسان شناسی تاریخی، انسان شناسی اسلام/اسلامی، انسان شناسی دین/دینی)، تبیین کاربرد میان رشتهای براساس سه سطح (انسانشناسی تاریخی، نقد بیرونی گزارشهای اسلامی، نقد درونی گزارشهای اسلامی) است.
از دیگر عناوین آموزشی این دوره نشاندادن بر اساس نمونهها، آشنایی با روششناسیهای مطالعات انسان شناسی، مطالعه میدانی و اسنادی (انسانشناسی تاریخی)، الگوهای و نظریات شناخت جوامع بدوی و ... نقاط تمرکز انسان شناسی تاریخی در مقایسه با تاریخ فرهنگی، کشف الگوی زیست فرهنگی در تاریخ، تطبیق الگوها و نظریات انسان شناختی بر تاریخ اسلام و ...کاربست و مطالعات موردی، بررسی نمونهها در مطالعات قرآنی و اسلامی، بررسی نمونهها در مطالعات قرآنی و اسلامی، امنیت و جابجایی و ... است.
شرکت در این دوره برای اساتید، پژوهشگران، دانشجویان رشته الهیات و برای تمامی متخصصان و علاقمندان مطالعات قرآنی و اسلامی، حداقل کارشناسی رشته های مختلف الهیات و رشته های مرتبط مفید است و گواهینامه معتبر و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ارزش علمی و اداری و قابل ترجمه ارائه میشود.
مدت زمان دوره ۱۲ ساعت ( ۸ جلسه ۱,۵ ساعته ) طی ۲ روز و زمان برگزاری نیز روزهای ۱۷و ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۹ تا ۱۶ است.
برای اطلاعات بیشتر و ثبتنام به آدرس Mata.ihcs.ac.ir، کانال سروش مرکز: sapp.ir/tamihcs یا کانال تلگرام مرکز: @ihcsoe مراجعه و جهت مشاوره با شماره ۸۸۶۲۴۴۸۵ تماس برقرار کنید.
محل برگزاری این کارگاه، تهران، بزرگراه کردستان، نبش خیابان دکتر صادق آئینهوند (۶۴ غربی) است. در صورت نیاز به شماره ۰۹۰۳۶۲۰۰۲۶۶ پیام بدهید.