سمیه حاجعلی، مدیر دارالقرآن امام علی(ع) و دبیر این دوره از مسابقات به خبرنگار ایکنا گفت: «علاقهمندان از اول تا ۱۰ آذرماه فرصت دارند با مراجعه به پایگاه اینترنتی دارالقرآن به نشانی dqimamali.com فرایند ثبتنام خود را تکمیل کنند. این مسابقات در بخش آقایان در دو گروه سنی زیر ۱۶ سال و بالای ۱۶ سال و در بخش بانوان در دو مقطع سنی زیر ۲۶ سال و بالای ۲۶ سال برگزار خواهد شد. همچنین از دختران و پسران در دو گروه سنی پایین ۱۲ سال و بالای ۱۲ سال در بخش ستارگان قرآنی، تجلیل میشود.»
متسابقان رشته حفظ، ۱۹ آذرماه در آزمون کتبی شرکت و پس از کسب حد نصاب لازم به مرحله نیمهنهایی راه پیدا میکنند که مرحله نیمهنهایی از ۲۰ تا ۳۰ آذرماه با سنجیدن حُسن حفظ و شاکله تلاوت حفاظ برگزار میشود. حافظانی که در این مرحله بالاترین نمره را کسب کنند به مرحله نهایی (دیماه) راه پیدا خواهند کرد که در این مرحله علاوه برحسن حفظ، وقف و ابتدا، تجوید و صوت و لحن آنها سنجیده خواهد شد.
ارتباط آنلاین حفاظ از طریق پایگاه اینترنتی دارالقرآن امام علی(ع) است و شرکتکنندگان با مراجعه به پروفایل شخصی و درج کد ملی، میتوانند زمان آزمون خود را تعیین کنند.
قاریان و مرتلان میتوانند از بین قرعههای معین شده، یکی را انتخاب کرده و فایل تلاوت خود را از ۴ تا ۱۵ آذرماه در سایت دارالقرآن بارگذاری کنند. سپس داوری انجام میشود و برترینها به مرحله بعد راه پیدا خواهند کرد.
متقاضیان رشته مفاهیم میتوانند در ۲۶ آذرماه در آزمون کتبی و آنلاین این رشته که از طریق سایت دارالقرآن برگزار میشود، شرکت کنند و پس از کسب حد نصاب به مرحله بعد که به صورت آنلاین است، راه پیدا خواهند کرد.
جوایز
به نفرات اول رشته حفظ کل؛ ۷۰ میلیون ریال، قرائت تحقیق؛ ۵۰ میلیون ریال، قرائت ترتیل؛ ۴۰ میلیون ریال و مفاهیم؛ ۳۰ میلیون ریال و به سه نفر برگزیده در هر رشته جوایزی با تغییرات اندک، اعطا میشود.
همچنین به همه شرکتکنندگان که به بخش فینال رشته حفظ راه پیدا کنند و نمره حسن حفظ آنها ۹۰ به بالا شود، جوایزی اعطا میشود. قاریان و مرتلان با نمره کل ۷۵ به بالا حائز دریافت جایزه خواهند بود. شرکتکنندگان رشته مفاهیم راهیافته به فینال نیز، جوایز حد نصاب دریافت میکنند.