پدیدآور: احمد رضا اخوت
مشخصات نشر: قم: کتاب فردا، ۱۳۹۰.
مشخصات ظاهری: ۱۷۹ ص
شماره دیویی: پ 321 الف 297/159
معرفی کتاب:
همه ما به نحوی می دانیم که انسان برای رسیدن به موفقیت، باید تفکر کند، هم چنین تا حدود زیادی از تبعات تفکر نکردن آگاهیم. ولی بسیاری از ما نمی دانیم به چه کاری تفکر می گویند؟ چگونه باید تفکر کرد تا به نتیجه مثبت رسید؟ چرا در برخی امور، تفکر ما نتیجه بخش نیست؟ مراحل تفکر صحیح، منطقی و نتیجه بخش چیست؟ و چگونه می توانیم در کوتاه ترین زمان، با قدرت تفکر خود، درستی یا نادرستی کارها را تشخیص دهیم؟ نویسنده کتاب « پرورش تفکر قرآنی» سعی کرده قدرت فکر کردن و مهارت تفکر را بر اساس آموزه های قرآنی آموزش دهد.
مطالب کتاب « پرورش تفکر قرآنی» به بخش های زیر تفکیک شده است:
الف) بیان داستانی از زندگی: در این بخش سعی شده جریانی عادی از زندگی، که مشابه آن برای هر کسی امکان وقوع دارد، بیان شود تا فرد بتواند موضوع مورد بحث را به صورت ملموس دریافت کرده، خود را در متن زندگی قرار دهد و با در نظر گرفتن شرایط خود، مسائلی که در زندگی به آن مبتلاست را بررسی کند.
ب) طرح موضوع اصلی: این بخش به موضوع اصلی کتاب یعنی پرورش تفکر قرآنی پرداخته و درصدد است برخی از اصول و شیوه های تفکر با محوریت قرآن را بیان کند.
ج) مهارت قرآنی: این بخش به بیان برخی سوره ها و آیات و شأن نزول آن ها پرداخته و درصدد است تا خواننده، موضوع تفکر را با توجه به فضای قرآن مطالعه نماید.
د) تمرین: این بخش از کتاب، خواننده را به تمرین های فکری و گاهی عملی توصیه کرده است.
کتاب « پرورش تفکر قرآنی» در چهارده فصل به قلم « احمدرضا اخوت» به نگارش درآمده است.