ارتقای ظرفیت دینداری
۱۴۰۱-۰۹-۱۰

پدیدآور: احمدرضا اخوت، مریم قاسمی

مشخصات نشر: تهران: نشر قرآن و اهل بیت نبوت (ع)، 1400.

مشخصات ظاهری: 181 ص.

شماره دیویی: الف 321 الف 297/464

معرفی کتاب:

مومنان برای این که انگیزه دینداری را در همه مردم برانگیخته کنند باید با یادآوری منافع دینداری، فرآیند تحقق آن را نیز برای دیگران آسان تر کنند. این وظیفه یعنی « آسان سازی دینداری» و « هزینه دارکردن بی دینی» یکی از مهمترین وظایف مومنان به حساب می آید که سوره مبارکه « مائده» آن را با بیان هایی مانند تعاون در برّ و تقوا یا ادای میثاق نیز مطرح کرده است. کتاب « ارتقای ظرفیت دینداری» به این مهم می پردازد.

کتاب حاضر، سوره مبارکه مائده را با موضوع دین مطالعه کرده و در پرتو آن، به مسئله مهم چگونگی گسترش دینداری و ارتقای آن پرداخته و سپس پاسخ این مسئله را به صورت کوتاه در دو گام ارائه می دهد: نخست باید رویکرد خود درباره دین و دینداری را اصلاح کرد تا گمان نشود که دین و دینداری، چیزی خارج از همین زندگی معمولی و عینی است. در این صورت فهمیده می شود با گریز از پایبندی به دین خدا، ناگزیر به دینی دیگر- آگاهانه یا ناآگاهانه- پایبندی ایجاد می شود؛ در گام دوم، راه گسترش دین، احیا و ارتقای ظرفیت های دینداری در زندگی فردی و اجتماعی است که با آن، داخل شدن انسان ها در دین خدا و داخل شدن دین خدا در گستره زندگی، نه تنها امرسخت و بعیدی نخواهد بود بلکه به صورت حداکثری محقق خواهد شد.

کتاب « ارتقای ظرفیت دینداری» در سه فصل با عناوین « دین، جریانی پویا در زندگی» ، « ظرفیت زندگی برای افزایش دینداری» و « ظرفیت دین برای عمق یافتن در زندگی» نگارش شده است.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید