جلوه های زمین شناسی در قرآن کریم
۱۴۰۱-۰۹-۱۰

پدیدآور: علی اصغر شعاعی

مشخصات نشر: قم: موسسه بوستان کتاب، 1398.

مشخصات ظاهری: 488 ص.

شماره دیویی: ج 497 ش 297/158

معرفی کتاب:

یکی از مباحث ضروری جامعه امروزی، پاسخ گویی به پرسش ها و ابهام های بشر است. خداوند، عالِم به تمام علوم است و در همین راستا در لابه لای گزاره های قرآنی، می توان برخی نکات و اشارات علمی را نیز یافت که خود نشان دهنده حقانیت قرآن است. نویسنده کتاب « جلوه های زمین شناسی در قرآن کریم» ، با توجه به حجم قابل توجه آیات مرتبط با زمین، با مدد از دیدگاه های مفسران و صاحب نظران به بحث و بررسی این آیات پرداخته و به میزان تطبیق آن با علوم زمین نیز توجه نموده است.

دیدگاه های مختلف درباره تفسیر علمی، مفهوم ارض و مفهوم زمین شناسی مواردی است که در مقدمه کتاب حاضر از آن ها بحث می شود.

کتاب « جلوه های زمین شناسی در قرآن کریم» در چهار فصل به نگارش درآمده است: خلقت زمین، اوصاف زمین، ویژگی های زمین، عوارض طبیعی زمین (کوه ها) در قرآن.

پایان بخش این کتاب، بخش نتیجه گیری و پیشنهادها می باشد.

در بخش پایانی کتاب چنین می خوانیم:

در برخی موارد، ادعای تعارض بین علم و دین شده است؛ در حالی که این تعارض ابتدایی و ظاهری است و با اندک تأملی پاسخ داده می شود. مثلا برخی، آیاتی را که به نوعی نشان دهنده وجود حرکت در زمین هستند، با آن دسته از آیات که زمین را « قرار» می خواند، متعارض می دانند، در حالی که این توهم که واژه « قرار» در آیه شریفه، بیانگر سکون زمین است، با دقت در دیگر آیاتی که به حرکت زمین اشاره دارد و نیز تعبیر « لَکم» در آیه 64 سوره مبارکه غافر رفع می شود.

کتاب حاضر از مجموعه کتاب های علوم قرآن می باشد که طلاب و دانشجویان گروه مخاطب آن را تشکیل می دهند.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید