پدیدآور: احمدرضا اخوت، مریم قاسمی
مشخصات نشر: تهران: نشر قرآن و اهل بیت نبوت (ع)، ۱۴۰۰.
مشخصات ظاهری: ۲۲۶ ص.: مصور، جدول، نمودار.
شماره دیویی: الف 321 الف 297/483
معرفی کتاب:
در بین سوره هایی که به تلاش ناسازگارانه درهم تنیده، بسیار فراوان و ناهنجار ناسازگاران نسبت به دین و رسول خدا اشاره دارد سوره مبارکه توبه یا برائت است. در این سوره که به ظاهر، در آن بسم الله الرحمن الرحیم به دلیل شدت عذابی که در آن بیان شده، نیامده است تحرکات مسموم مشرکین، کفار، اهل کتاب، منافقین و افراد با ایمان ضعیف، یادآوری می شود و نشان داده می شود هرکدام خواسته یا ناخواسته به چه صورتی درصدد لطمه زدن به دین الهی هستند. کتاب « الگوی مدیریت ناسازگاریهای اجتماعی» سعی می کند بصیرتی را درباره حرکت های ناسازگار به خواننده بدهد.
کتاب پیش رو، پدیده نفاق را به عنوان رگه های انحراف در جامعه دینی معرفی می کند که در اثر عبور حرکت جامعه اسلامی در فراز و نشیب های حوادث روزگار و به علت نتوانستن عده ای در همراهی با حرکت دینی، پدید می آید.
نویسنده سعی کرده ،خواننده با مطالعه این کتاب، سعی کند خود جزئی از حرکت های ناسازگار نباشد و در گام بعدی با شناختی که دارای ابهام نباشد و با شاخص های معینی، بتواند به تفکیک و تمیز بپردازد، قادر به شناسایی این حرکت ها در جامعه و مدیریت آن ها باشد. مدریتی که می تواند خسارت ها و زیان ها را به کم ترین حالت ممکن برساند.
کتاب « الگوی مدیریت ناسازگاریهای اجتماعی» در کتابخانه تخصصی علوم قرآن و حدیث آستان قدس رضوی موجود می باشد.