آموزش روش‌های تدبر در قرآن (16) : شیوه پیاده سازی قرآن (عرصه سازی)
۱۴۰۱-۱۰-۲۳

پدیدآور: احمد رضا اخوت، مریم قاسمی

مشخصات نشر: تهران: قرآن و اهل بيت نبوت عليهم‌السلام، 1392-

مشخصات ظاهری: ج.: مصور، جدول، نمودار

شماره دیویی: آ 321 الف 297/15

معرفی کتاب:

از آن جایی که هدایت کردن قرآن، در صورت رجوع انسان به قرآن و درخواست هدایت از آن انجام می شود، برای این که بتوان چهره زندگی را به حیات طیبه ای که قرآن به آن وعده می دهد، دگرگون ستزیم نیاز داریم تا مدیریت عرصه های زندگی خود را به قرآن بسپاریم، زیرا هدایت کردن در هر چیزی، به این معنی است که مدیریت آن، توسط هدایت کننده ای تدبیر می شود. با مدیریت عرصه های زندگی، انواعی از جریان های حیات در عرصه های زندگی جاری می شود. با توجه به این مطلب، کتاب « شیوه پیاده سازی قرآن (عرصه سازی)» به دنبال دستیابی به حیات قرآنی متناسب با عرصه ای خاص از زندگی است.

کتاب حاضر، سومین دفتر از مجموعه کتاب های « شیوه پیاده سازی قرآن» است که در آن به شناخت بایدها و نبایدهای الهی که به عنوان محرک اعمال انسان است می پردازد و درصدد است امرخواهی فطری انسان را به گونه ای طرح کند. این دفتر، افراد را به شناخت بسترها و عرصه ها و نیازهای زندگی دعوت می کند و چگونگی انتقال بایدها و نبایدها را به بسترها و عرصه ها بیان می کند. چگونگی عمل به بایدها و نبایدها به محدودیت های بستر و عرصه ها وابسته است و اگر انسان قادر به شناخت آن ها نباشد درواقع باید و نبایدها را ناقص شناخته و این، قدرت پیاده سازی بایدها و نبایدها را تضعیف می کند.

کتاب « شیوه پیاده سازی قرآن (عرصه سازی)» در دو بخش با عناوین « شناخت بایدها و نبایدها برای عرصه سازی» و « اجرای بایدها و نبایدها برای عرصه سازی» نگارش یافته است. 

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید