پدیدآور: احمد رضا اخوت، مریم قاسمی
مشخصات نشر: تهران: قرآن و اهل بيت نبوت عليهمالسلام، 1392-
مشخصات ظاهری: ج.: مصور، جدول، نمودار
شماره دیویی: آ 321 الف 297/15
معرفی کتاب:
پیاده سازی دین، وظیفه هر مسلمانی است که به نسبت برخورداری از دانایی و توانایی اش لازم است به آن اهتمام داشته باشد. هم چنیت به دست آوردن دانایی و توانایی بیش تر برای پیاده سازی، از وظایف حتمی و قطعی هر مسلمانی است. کتب « شیوه پیاده سازی قرآن» در راستای عمل به چنین وظیفه ای تدوین شده و انتظار می رود با تلفیق مطالب کتاب های ده گانه « روش های تدبر در قرآن» ، علم و قدرت فرد در تحقق بایدها و نبایدهای الهی افزایش یابد.
کتاب « شیوه پیاده سازی قرآن (نظام سازی)» جلد هفدهم از مجموعه کتاب « آموزش روشهاي تدبر در قرآن » است که در آن، به قواعد مربوط به ایجاد نظام برای تسهیل پیاده سازی و اجرای بایدها و نبایدهای الهی می پردازد و چگونگی ایجاد نظام، ساختار، جریان و نمونه را بر اساس آیات نورانی قرآن تبیین می کند.
« استقرار نظام بایسته های الهی» ، « ظرفیت شناسی ( قدرشناسی)» ، « ظرفیت سازی ( قیام آفرینی)» و « استمراربخشی (استقامت سازی)» عناوین بخش های کتاب حاضر را تشکیل می دهند.
در مقدمه کتاب « شیوه پیاده سازی قرآن (نظام سازی)» چنین می خوانیم:
مهم ترین عامل در این بررسی، عامل انسانی است، اوست که بایدها و نبایدها را می پذیرد، محقق می کند و به دیگران انتقال می دهد. کم شدن یا افزایش پیداکردن تمایل به بایسته های الهی و توان پیاده سازی آن ها، اصلی ترین عامل گسترش عرصه ها یا تخریب و عقبگرد است.