پدیدآور: احمدرضا اخوت، مریم قاسمی
مشخصات نشر: تهران: نشر قرآن و اهل بیت نبوت (ع)، ۱۴۰۰.
مشخصات ظاهری: ۱۵۵ ص.: مصور.
شماره بندی دیویی: ب 321 الف 297/4832
معرفی کتاب:
یکی از مهم ترین عواملی که می تواند انسان و جامعه را به کمال سوق دهد و استعدادهای درونی او را شکوفا سازد قرار گرفتن در حاکمیت دینی است. حاکمیتی که در آن، سیر و مسیر هدایت هموارتر شده و کلام خدا، حکم و امر او به عنوان اساس زندگی مطرح شود و این شیوه زندگی گسترش یابد و فراگیر شود. طبیعی است حاکمیت دینی در سیر خود به سمت تثبیت با موانع، چالش ها و مسائلی مواجه می شود که باید توسط مومنان به بهترین شکل با آن برخورد شود. کتاب « بایستههای ارتقای حاکمیت دینی» در این راستا به نگارش درآمده است.
کتاب حاضر، از مجموعه کتب « مدیریت قرآنی جامعه دینی» است که در حوزه اجتماع، جایگاهی مربوط به برنامه ریزی و مدیریت جامعه دارد.
محورهایی که در کتاب «بایستههای ارتقای حاکمیت دینی» معرفی می شوند، به عنوان اساس برنامه ریزی برای حفظ، ارتقا و پیشرفت جامعه اسلامی هستند. این محورها باید هم از سوی حاکمیت دینی و هم از سوی مردم مورد توجه قرار گیرد و به شکل برنامه ریزی های کلان و خرد دنبال شود.
در این کتاب، منظور از عبارت « حرکت دینی» اراده و خواست انسان هایی در جامعه است که می خواهند در دینداری روز به روز بهتر شوند و این را هم از نظر تقویت دینداری در خود و هم از نظر تقویت دینداری در مدیریت جامعه پیگیری می کنند.
کتاب حاضر در دو بخش با عناوین « محورهای مورد نیاز برای ارتقای حاکمیت دینی به سوی تثبیت» و « بایسته های چگونگی ارتقای حاکمیت دینی به سوی تثبیت» تنظیم شده است.