جستارهایی پیرامون جریان‌شناسی علوم قرآن در دوره معاصر
۱۴۰۱-۱۱-۱۸

پدیدآور: محمد فاکر میبدی

مشخصات نشر: مشهد: بنیاد پژوهشهای اسلامی‏، 1399.

مشخصات ظاهری: ۳۶۲ ص.

رده بندی دیویی: ج 177 ف 297/15

معرفی کتاب:    

مجموعه علوم قرآني از تاریخ قرآن و جمع و تدوین آن، آغاز و در مسیر تکوّن خود به بررسی های لفظی چون قرائت و زبان شناسی مبادرت ورزیده و به ابحاث وحیانیت قرآن و صیانت آن از تحریف، احکام و تشابه، انواع نزول و بحث پرفراز و نشیب نسخ قرآن به ویژه مباحث نوپدید آن توجه داشته است. علوم قرآن در عصر حاضر به مباحث سنتی علوم قرآن بسنده نکرده بلکه به زیرساخت های علمی و فکری تفسیر قرآن اهتمام داشته و از این رو به مباحثی چون مبانی تفسیر قرآن، قواعد تفسیر قرآن و ضوابط تفسیر عنایت ویژه دارد. کتاب « جستارهایی پیرامون جریان‌شناسی علوم قرآن در دوره معاصر »  در این راستا به نگارش درآمده است.

کتاب حاضر در هشت فصل با عناوین « مطالعات معاصر در حوزه مبانی و قواعد تفسیر» ، « علوم قرآن در دوره معاصر، گستره، مسائل جدید» ، « مطالعات معاصر در حوزه روش ها و گرایش های تفسیر» ، « جایگاه وحی در مطالعات قرآنی معاصر» ، « جایگاه محکم و متشابه در مطالعات قرآنی معاصر» ، « جایگاه اسباب نزول در مطالعات قرآنی معاصر» ، « جایگاه نسخ آیات قرآن در مطالعات قرآنی معاصر» ، « جایگاه علوم و فنون قرائات در مطالعات قرآنی معاصر» تنظیم شده است.

ارجاعات هر یک از مقالات کتاب « جستارهایی پیرامون جریان‌شناسی علوم قرآن در دوره معاصر » با ذکر شماره به صورت پانویس در صفحات ذکر شده است.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید