تفسیر علمی-موضوعی نهج البلاغه در خلق آسمان و زمین: نگاهی به خطبه های مربوط به خلقت از دیدگاه فیزیک معاصر
۱۴۰۲-۰۴-۳۱

پدیدآور: مهدی دانشیار

مشخصات نشر: نهران: انتشارات دانشیاران ایران،1401

مشخصات ظاهری: 160ص

رده بندی دیویی: ت263د297/9515

معرفی کتاب:

در کتاب« تفسیر علمی-موضوعی نهج البلاغه در خلق آسمان و زمین، نگاهی به خطبه های مربوط به خلقت از دیدگاه فیزیک معاصر» ابتدا علم روز آورده و مرور می شود و بعد از آن ترجمه خطبه و در نهایت آن چه از خطبه فهمیده می شود، بیان خواهد شد. در کیهان شناسی و علم روز هم، محور کتاب های علمی دانشگاهی جدید و مقالات روز جهان و نظریات نوین بوده است.

در مقدمه کتاب حاضر چنین می خوانیم:

همان طور که اعجاز، پیامبر اسلام در حقانیت دعوتش، کتاب قرآن است، ما برای دستیابی به حقانیت امام علی(ع) هم کافیست به گفتار حضرت نگاهی بیاندازیم، معجزه حضرت برای مردم و جوانان عصر ما، گفتار ایشان است که با آنکه در یک هزار و چهارصد سال پیش گفته شده چه اندازه با علوم و کیهان شناسی معاصر هم خوانی دارد و گویی روحی آسمانی این سخنان را از علمی لدنی به زبان آورده است.

تعابیر حضرت در هزار و چهارصد سال پیش از چگونگی تکوین عالم، پیدایش زمین، قابل توجه است، که تا قبل از ایشان در هیچ نوشته ای دیده نشده و بعد از آن هم در هیچ متنی نیامده است، و فقط در دوران معاصر با توجه به نظریاتی که در زمینه کیهان شناسی عنوان شده قابل تفسیر و پژوهش است و زوایای مبهم آن قابل آشکارسازی می باشد.

کتاب « تفسیر علمی-موضوعی نهج البلاغه در خلق آسمان و زمین، نگاهی به خطبه های مربوط به خلقت از دیدگاه فیزیک معاصر» توسط « مهدی دانشیار» به نگارش درآمده و در کتابخانه تخصصی علوم قرآن و حدیث آستان قدس رضوی موجود می باشد.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید