نظام آموزشی شیعیان امامیه(پنج قرن نخست هجری)
۱۴۰۲-۰۷-۰۳

نظام آموزشی شیعیان امامیه (پنج قرن نخست هجری) - پاتوق کتاب فردا

پدیدآور: محمدجواد یاوری سرتختی

مشخصات نشر: قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، انتشارات، 1399

مشخصات ظاهری: 550ص

شماره دیویی: ن 29 ی 297/07

 معرفی کتاب:

کتاب « نظام آموزشی شیعیان امامیه(پنج قرن نخست هجری)» با هدف ترسیم نظام آموزشی مستقل و متمایز امامیه و بررسی وضعیت تاریخی و سیر تحولات آن، در پنج فصل طراحی گردیده است که نتایج آن می تواند افزون بر توسعه منابع، بیانگر تاریخ فرهنگ و فرهنگی شیعه باشد. به دلیل ضرورت پیشینه بحث، معرفی منابع پژوهش، تعریف مفاهیم و کلید واژگان بنیادی که پژوهش بر مدار آن حرکت می کند، فصل اول طراحی گردیده است. در فصل دوم، سیر تاریخی پیدایی و تداوم نظام آموزشی با هدف شناخت اقدامات هر دوره به تناسب شرایط موجود، بیان شده است. همچنین در فصل سوم، مولفه های یک نظام آموزشی که نقش نرم افزار، موتور محرک و متمایزکننده مسیر حرکت شیعه را دارد، ذکر شده است.

در فصل چهارم نیز عناصر یا ابزار تحقق نظام آموزشی بیان شده است و در نهایت در فصل پنجم به تبیین و اثبات تمایز و استقلال نظام آموزشی امامیه پرداخته شده است.

یکی از عرصه های تمدنی که شیعیان امامی پنج قرن نخست هجری در آن فعال بوده و توانسته اند به مدد آن ضمن حراست از میراث علمی خود، مایه تعالی جامعه اسلامی شوند، نظام آموزشی است. کتاب « نظام آموزشی شیعیان امامیه(پنج قرن نخست هجری)»، کوشیده است تا ضمن ارائه گزارشی توصیفی از وضعیت فعالیت های شیعیان امامی پنج قرن نخست هجری، به تبیین و تحلیل فعالیت های آنان در شرایط سخت سیاسی و اجتماعی آن دوران، ساخت الگوی پژوهش در حوزه تشکیلات آموزشی و حتی اثبات استقلال و تمایز نظام آموزشی امامیه از دیگر نظام ها، بپردازد و همچنین نقش مدیریت اهل بیت(ع) را در این زمینه بررسی و ارزیابی کند.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید