شیوه تاریخ دانی و گذشته خوانی از منظر قرآن
۱۴۰۲-۰۷-۰۵

پدیدآور: احمدرضا اخوت، کاظم رجبعلی

مشخصات نشر: تهران: نشر قرآن و اهل بیت نبوت ( ع) ، 1401.

شماره دیویی: ش 321 الف 297/159

معرفی کتاب:

یکی از مهم ترین آموزه های تدبری در زندگی انسان، حوادثی است که در گذشته اتفاق افتاده است و بی توجهی به آن آموزه ها به منزله ناشکری است، زیرا حاصل تدبر در گذشته، تجربیاتی سودمند است که از تکرار حوادث شوم جلوگیری می کند. گذشته‌ای که خداوند در قرآن به ما نشان می‌دهد از همه مرور گذشته‌هایی که دیگران بر آن تأکید دارند متمایز است. در آن ابعادی از حقایق را نشان می‌دهد که به واسطه خوانش درست آنها هم می‌توان به حق متصل شد و هم توان تحلیل هر گذشته‌ای را داشت و هم آینده‌ای درخشان را به وجود آورد. کتاب « شیوه تاریخ دانی و گذشته خوانی از منظر قرآن»  کتابی است که شیوه و روش خوانش گذشته و دانش آینده را به متدبر می‌آموزد.

« معرفی اولیای الهی به عنوان ذخیره همیشگی» ؛ « معرفی رخدادهایی به عنوان ذخیره های جاودان» ؛ « بیان سنت های جاری در خلال رخدادها» ؛ « بیان رخدادهای عبرت آموز» و « آموزش زندگی برای بقا در همه دوران ها» عناوین 5 فصل کتاب حاضر را تشکیل می دهند.

کتاب حاضر از سوی انتشارات اهل بیت و نبوت منتشر شد.

در بخشی از کتاب« شیوه تاریخ دانی و گذشته خوانی از منظر قرآن»   می‌خوانیم: گذشته‌ای که خداوند در قرآن به ما نشان می‌دهد از همه مرور گذشته‌هایی که دیگران بر آن تأکید دارند، متمایز است. در آن ابعادی از حقایق را نشان می‌دهد که به واسطه خوانش درست آن‌ها، هم می‌توان به حق متصل شد و هم توان تحلیل هر گذشته‌ای را داشت و همچنین آینده‌ای درخشان را به وجود آورد.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید