جریان شناسی تفاسیر و برداشت های سیاسی از قرآن کریم در انقلاب اسلامی
۱۴۰۲-۰۸-۱۶

پدیدآور: علیرضا دانشیار

مشخصات نشر: قم: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، 1400

مشخصات ظاهری: 604 ص. جدول.

شماره دیویی: ج 263 د 297/19

معرفی کتاب:

 کتاب «  جریان شناسی تفاسیر و برداشت های سیاسی از قرآن کریم در انقلاب اسلامی»  با هدف صورت بندی، شناسایی و آشنایی روشمند با تفاسیر و برداشت های سیاسی از قرآنِ جریان های دخیل و تأثیرگذار در انقلاب اسلامی، کمک به دانش افزایی، شناسایی و آشنایی با قوت و ضعف ها، کمک به حل معضلات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جریان های تفسیر سیاسی از قرآن صورت گرفته است.

در مقدمه کتاب حاضر چنین می خوانیم:

در یک دسته بندی کلی نگرش ها و رهیافت ها نسبت به تفسیر سیاسی قرآن به چهار دسته دیدگاه حداکثری جریان اجتهادی اصولی، رویکردهای روایت گرا، رویکرد قرآن بسنده و رویکردهای تجددگرای حداقلی متأثر از فلسفه و معرفت شناسی غربی تقسیم شده است. اکثر جریان های سیاسی دخیل در انقلاب اسلامی به قرآن، به عنوان یک متن «تفسیرپذیر» که می تواند در جامعه و سیاست اثرگذار باشد، نگاه کرده اند. تفسیر سیاسی قرآن نشان می دهد که ظرفیت ذاتی تولید نظریه های سیاسی در دل مباحث قرآنی وجود دارد که می تواند جهت گیری های عرصه های نظری، رفتاری و کاربردی را در علوم انسانی تغییر دهد.

کتاب «  جریان شناسی تفاسیر و برداشت های سیاسی از قرآن کریم در انقلاب اسلامی»  در 6 فصل با عناوین ذیل به نگارش درآمده است:

1.کلیات و مفاهیم 2. رویکرد جریان های نقل محور در تفسیر سیاسی از قرآن 3. تفاسیر و برداشت های سیاسی جریان قرآن بسندگی 4. تفاسیر سیاسی جریان اجتهادی-اصولی از قرآن کریم در انقلاب اسلامی 5. تفاسیر و برداشت های سیاسی جریان های تجددگرا از قرآن در انقلاب اسلامی 6. نتایج و یافته های پژوهش

کتاب «  جریان شناسی تفاسیر و برداشت های سیاسی از قرآن کریم در انقلاب اسلامی» توسط انتشارات « دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم» به چاپ رسیده است.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید