سیدمحسن موسویبلده، خادمالقرآن و پیشکسوت قرآنی کشورمان در نشست خبری اجتماع بزرگ حافظان قرآن کریم استان تهران با تأکید بر اینکه حضور پیشکسوتان قرآنی به منظور حمایت از اینگونه برنامهها است، گفت: این گونه برنامهها میتواند پایلوت و کار ابتدایی باشد و لو با یک نفر حضور «مَثْنَى وَفُرَادَى»... . اینکه چرا این دست همایشها و اجتماعها تاکنون برگزار نشده است، اینجا و در این مقطع دردی را دوا نمیکند اما بعدها باید آسیبشناسی شود.
وی با تأکید بر ضرورت وجود چنین اجتماعاتی، بیان کرد: هر حرکتی که شما میبینید، هر صاحب عقیده و هر صاحب هدفی اگر احساس کند که دوستش نیز آن عقیده و هدف را دارد و در این مسیر تنها نیست، موجب قوت قلب میشود. اگر در این مسیر فکر کنم تنها هستم، روحیه مقاومتم را از دست خواهم داد.
موسویبلده با اشاره به بیان خاطرهای از جلسه هفتگی انجمن اسلامی بیمارستانها در اوایل انقلاب در محلات، اظهار کرد: به نظر میآمد مشکل بیمارستانها زیاد است و حل نشدنی! کم کم میان اعضای حاضر در جلسات دلسردی ایجاد شد اما من به دوستان گفتم «خوبی این جلسات دورهم جمع شدن و دیدار همدیگر است» و گفتم «این جلسات به مانند ناموس ما است». درحال حاضر اتفاقی که در جهان میافتد و گردهمایی که در لندن و نیویورک و ... برای مردمی مظلوم و مُحقّ در حال برگزاری است، حکایت از جمع حقطلبان جهان است.
وی ادامه داد: نفس اینکه هر جامعه و قشری به بهانههای مختلف دورهم جمع شوند، مقدس است. اگر تعداد افراد حاضر در این جمعها بیشتر باشد که چه بهتر اگر نه که مانعی نیست. برای حفاظ نیز به همین گونه است. این امر به حفاظ انگیزه میدهد. به نظرم نفس تشکیل یک جامعهای در هر قشری برای آشنایی بیشتر و تقویت روحیه و اینکه فرد بداند در این مسیر تنها نیست، انگیزهبخش است. مثلاً فرد برای حفظ به جزء ۱۳ رسیده است این صله رحم موجب ایجاد انگیزه و استمرار در این راه و بهرهمندی از تجربیات یکدیگر است تا حرکت حفظ را بعضاً جمعی انجام دهند.
این پیشکسوت قرآنی بیان کرد: اگر میخواهید افراد در زندگی خود احساس شخصیت کنند برای آنها تشکّل درنظر بگیرید. حتی این امر را از دبستان شروع کنید چرا که این امر موجب حس رقابت سالم و ایجاد انگیزه بیشتر برای این امر میشود