پدیدآور: علیرضا پویا
مشخصات نشر: تهران: دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، 1400
مشخصات ظاهری: 234ص
رده بندی دیویی: الف 844 پ 297/045
معرفی کتاب:
نظریه ها و مباحث علم ارتباطات در طول سال های رشد و بالندگی اش به طور عمده، از تحلیل عملکرد رسانه ها در دوران اخیر نشات گرفته و کمتر بر مبنای هستی شناسی و انسان شناسی متقن و با ثبات متکی بوده است. از این رو، معیارهای روشنی برای ارزیابی فعالیت رسانه ها در مسائل انسانی شکل نگرفته؛ لذا اغلب عملکردهای غیر اخلاقی و نا مطلوب رسانه ها در سطح جهان، طبیعی و ناگزیر انگاشته می شود. راه برون رفت از این وضعیت، جستجوی نظریه های متقن و با ثبات در ارتباطات انسانی از طریق علوم و آموزه هایی است که دارای پشتوانه ی روشنی از تفسیر و تحلیل معنادار جهان هستی و انسان باشد، که با این فرض، راه مطمئن و کارآمد، تکیه بر منابع پایدار و اصیل دینی است. محتوای کتاب « ارتباطات در قرآن کریم: پیام و پیام رسانی» پیمودن گام هایی در این مسیر است که طی آن « پیام و پیام رسانی»، به عنوان دو رکن اساسی در ارتباطات از منظر قرآن کریم، پژوهش و تبیین شده است.
کتاب « ارتباطات در قرآن کریم: پیام و پیام رسانی» در 5 فصل با عناوین ذیل به نگارش درآمده است:
کلیات؛ ویژگی های پیام رسانان الهی؛ راهبردهای پیام رسانی الهی؛ راهبردها و اقدامات مخالفان پیام الهی؛ راهبردهای مقابله با مخالفان.
کتاب « ارتباطات در قرآن کریم: پیام و پیام رسانی» توسط « علیرضا پویا» به نگارش درآمده و انتشارات « دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» آن را به چاپ رسانیده است.