پدیدآور: فرج الله میرعرب
مشخصات نشر: قم: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، معاونت پژوهشی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، 1399
مشخصات ظاهری: 516ص
شماره دیویی: ب 944 م 297/15
معرفی کتاب :
دشمنان کوشیدهاند رابطه قرآن را با خدا تضعیف یا انکار کنند؛ قرآنی که در وحیانی بودنش هیچ شکی نیست و اعجازش برای دوست و دشمن آشکار است، ادعای اقتباس از تورات و انجیل یکی از تلاشها است؛ کتاب « بررسی ادعای اقتباس قرآن از عهدین» دلایل مدعیان را بررسی و بطلانشان را نشان داده است.
کوتاه سخن اینکه مسلمانان در مقابل تهاجم علیه قرآن قرار دارند. دشمنان با برنامه و آگاهانه مطالعات وسیعی را طراحی کرده اند تا شبهات و فرضیات خود را علمی جلوه دهند و با تکرار شبهات، نسل های بعد را از توجه به قرآن منصرف کنند.این خطر وظیفه سنگینی بر دوش هر مسلمانی می گذارد و لازم است مسلمانان همه شبهات، توهمات و فرضیه ها را پی جویی و بررسی کنند و پاسخ معقول، منطقی و قاطعی به شبهات بدهند.
شبهه اقتباس قرآن از عهدین، معارف قرآن را برگرفته از دادههای تورات و انجیل و در مواردی، برگرفته از شرحها و متون مربوط به عهدین، مانند تلمود قلمداد کرده و به عنوان شبههای است که اساس دین حضرت محمد (ص) و تضعیف ایمان معتقدان به آن را هدف قرار داده است.
فرجالله میرعرب، در کتاب « بررسی ادعای اقتباس قرآن از عهدین» در قالب سه فصل این شبهه را بررسی و تلاش کرده است که پاسخی علمی به این شبهه بدهد.
بخش اول: مفاهیم و کلیات
بخش دوم: دلایل تمهیدی و ادعاهای زمینه ساز اقتباس
بخش سوم: دلایل ادعایی اقتباس قرآن از عهدین