محمد(ص): بر پایه کهن ترین منابع
۱۴۰۳-۰۶-۲۵

نویسنده: مارتین لینگز؛ مترجم: سعید تهرانی نسب

مشخصات نشر: تهران: حکمت، 1392

شماره دیویی: م 961 ل 297/93

معرفی کتاب:

موضوع کتاب «محمد(ص): بر پایه کهن ترین منابع»، شرح سرگذشت زندگی و سرگذشت پیامبر اکرم(ص) بر پایة کهن‌ترین منابع اهل سنت است. مطالب کتاب در هشتاد و پنج بخش فراهم آمده و هر کدام به واقعه‌ای از وقایع زندگی پیامبر(ص) اختصاص دارد. زبان اثر روان و به شیوة روایی است. این اثر، یکی از آثار اندیشمندان تأثیرگذار در موضوع پیامبر اکرم(ص) در جهان است و چاپ آن همراه با استقلال گستردة نخبگان و علمای معروف جهان همراه بوده و از این نظر دارای اهمیت است.

کتاب «محمد (ص) بر پایه کهن‌ترین منابع» یکی از آثار برجسته و از جمله محبوب‌ترین و معروف‌ترین آثار نویسنده انگلیسی؛ «مارتین لینگز» به شمار می‌رود. نویسنده این کتاب یک اروپایی است که خود به دین اسلام روی آورد. به جرات می‌توان ادعا نمود که کتاب مذکور علاوه بر اینکه تحولی عظیم در سیره نگاری حضرت محمد (ص) به شمار می‌رود، بلکه با روایت داستان گونه خود براساس توالی اتفاقات در نوع خود بی‌نظیر و شاهکار است.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که این کتاب به عنوان اثری برجسته و حائز اهمیت در حوزه‌های مختلفی از جمله عرفان، تاریخ اسلام و دین‌شناسی به شمار می‌رود. کتاب «محمد (ص) بر پایه کهن‌ترین منابع»، تاکنون به زبان‌های آلمانی، عربی، ایتالیایی، ترکی، سوئدی، اردو، فرانسه، اسپانیایی و... ترجمه شده است.

کتاب «محمد (ص) بر پایه کهن‌ترین منابع» از 85 فصل کوتاه به شرح زیر تشکیل شده است:

خانه خدا، زیانی هنگفت، قریش جوف، جبران زیان، نذر فدیه پسر، نیاز به یک پیامبر، عام‌الفیل، صحرا، دو فقدان، بحیرای راهب، پیمان جوانمردی، مسائل مربوط به ازدواج، اهل‌بیت، بازسازی کعبه، اولین وحی‌ها، عبادت، خانواده‌ات را بیم ده، قریش دست به کار می‌شود، اوس و خزرج، ابوجهل و حمزه، قریش پیشنهاد معامله می‌دهد، رهبران قریش، حیرت و امید، شکاف‌های خانوادگی، هنگام ساعت، سه سوال، حبشه، عمر، تحریم و انحلال آن، بهشت و خلود، عام الحزن، نور وجه تو، پس از عام الحزن، یثرب پذیرا، مهاجرت‌های بسیار، توطئه هجرت، ورود به مدینه، وفاق و شقاق، خانه جدید، آستانه جنگ، قدم نهادن در راه بدر، جنگ بدر، بازگشت شکست‌خوردگان، اسیران، بنی قینقاع، وفات و وصلت‌ها، اهل صفه، جنگ‌های پراکنده، آمادگی برای جنگ، قدم نهادن سوی احد، جنگ احد، انتقام، دفن شهدا، پس از احد، قربانیان انتقام، بنی نضیر، صلح و جنگ، خندق، محاصره، بنی قریظه، پس از محاصره، منافقان، گردنبند، دروغ، سرگردانی قریش، پیروزی آشکار، پس از حدیبیه، خیبر که بیش از همه دوست می‌داری؟، پس از خیبر، عمره و پیامدهای آن، شام، نقض پیمان صلح، فتح مکه، جنگ حنین و محاصره طائف، آشتی‌ها، پس از فتح، تبوک، پس از تبوک، درجات، آینده، حجه‌الوداع، انتخاب، جانشینی و خاک‌سپاری.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید