مسیر سعادت
۱۴۰۳-۰۷-۱۸

مسیر سعادت

مسیر سعادت شرح دعا های روزانه ماه مبارک رمضان

پدیدآورنده: جواد احمدی

مشخصات نشر: قم: موسسه فرهنگی هنری اذیب فقه جواهری،1402

مشخصات ظاهری: 275ص

رده بندی دیویی: س/م284الف297/772

کتاب مسیر سعادت در مسئله شرح دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان است. این کتاب به مباحثی مقدماتی در فلسفه و بایسته ها و آثار دعا می پردازد و بعد در سه فصل به شرح دعاهای روزانه به صورت جدا جدا می پردازد. نویسنده با تکیه به میراث قرآنی و روایی بر آن است که با شرحی روان بر دعاهای روزانه ماه مبارک داشته باشد:
دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان همچون دیگر دعاهای مأثوره از معصومین (ع) حاوی مضامین بسیار بلند و ارزشمند و دربردارنده معارف و ارزشهای بسیار والاست که آشنایی با آنها به معرفت و شناخت انسان نسبت به ارزش های الهی عمق می بخشد ودرهای معارف به سوی انسان می گشاید.
در این کتاب مطالب ارزنده ای در قالب شرح دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان ذکر گردیده است که حاوی بسیاری از معارف و ارزشهای اسلامی است.

یکی از چیزهایی که انسان­ها به شدت به آن نیازمند هستند و نقش مهمی در سعادت دنیوی و اخروی انسان­ها دارد، دعا است. دعا وسیله ارتباط فقیر محض؛ یعنی انسان با غنی مطلق؛ یعنی خداوند است که موجب می­شود انسان با ارتباط با غنی مطلق و درخواست خاشعانه از خداوند، خودش را به معبود یکتا نزدیک کند، احساس آرامش نماید، شارژ شود و نیازهایش برطرف گردد و...

انسان، موجودی ضعیف و نیازمند است و برای رفع نیازهای خویش باید گدایی نماید و بدون گدایی و تکدی گری نیازهای او رفع نمی­شود. نیازمندی انسان فقط از طریق گدایی در خانه خدا برطرف می­شود؛ چون غیر از خدا همه گدا و فقیر هستند و خود محتاج خداوند می­باشند. بر خلاف گدایی از انسان­ها که ذلت­آور است گدایی در خانه خدا عزت­آور است و اگر انسان می­خواهد عزت حقیقی پیدا نماید باید در خانه خدا گدایی نماید و تنها وسیله گدایی انسان در خانه خدا، دعا و مناجات است.

کتاب شامل دو فصل است که در فصل اول مباحثی پیرامون دعا ذکر شده است و فصل دوم به شرح دعاهای ماه مبارک رمضان پرداخته است.

گزیده ای از کتاب(قسمتی از شرح دعای روز21 ماه)

در این دعا سه خواسته از خداوند درخواست شده است:

1. خواسته اول این است که خداوند در این روز، به خشنودی خویش ما را راهنمایی نماید؛ یعنی به ما توفیق دهد که در مسیر رضایت الهی گام برداریم و کارهایی انجام دهیم که مورد رضایت خداوند متعال است.

2. خواسته دوم این است که خداوند به ما توفیق دهد که از شر شیطان در امان باشیم و شیطان بر ما مسلط نگردد. شیطان دشمن قسم خورده انسانهاست که همواره تلاش می کند انسان ها را از مسیر الهی، مسیر حق و صراط مستقیم منحرف نماید.

3.خواسته سوم این است که خداوند ما را از بهشتیان قرار دهد و جایگاه ما در عالم آخرت در بهشت برین باشد.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه و متن کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید