مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به ابلاغ آییننامه سیونهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان گفت: بعد از ابلاغ آییننامه، ثبتنام برای حضور در این جشنواره از ابتدای آذرماه آغاز شده است.
مهدی بادپا، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به آغاز ثبت نام سیونهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان گفت: این جشنواره یکی از پرمخاطبترین جشنوارههای دانشجویی است که هر ساله با حضور دانشجویان علاقهمند به ساحت قرآن کریم و در دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی برگزار میشود.
وی با اشاره به ابلاغ آییننامه این جشنواره به تمامی دانشگاهها در روزهای پایانی آبانماه گفت: ثبتنام برای حضور در این جشنواره از اول آذرماه آغاز شده و تا زمان برگزاری مرحله دانشگاهی ادامه خواهد داشت.
بادپا با اشاره به اینکه ثبتنام برای حضور در جشنواره قرآنی وزارت علوم از سال گذشته به صورت سامانهای انجام میشود، تصریح کرد: دانشجویان برای طی فرایند ثبتنام میتوانند به سامانه quran.farnama.net مراجعه و فرایند نامنویسی خود را انجام دهند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مورد زمانبندی برگزاری مراحل مختلف این جشنواره اظهار کرد: جشنواره قرآنی دانشجویان وزارت علوم در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار میشود. زمان برگزاری مرحله دانشگاهی ماههای دی و بهمن خواهد بود. برنامه زمانی به گونهای در نظر گرفته شده است که در اسفندماه شاهد اختتامیه مرحله دانشگاهی در تمامی دانشگاهها و معرفی منتخبان این مرحله به مرحله سراسری باشیم.
بادپا افزود: مرحله سراسری این مسابقات نیز اردیبهشتماه سال آینده در یکی از دانشگاههای کشور برگزار میشود. میزبان مرحله کشوری هنوز مشخص نشده و بعد از تعیین میزبان در مورد آن اطلاعرسانی خواهد شد.
وی تصریح کرد: بعد از برگزاری مرحله سراسری وزارت علوم و سایر دستگاههای دانشگاهی، نفرات برتر رشتههای مختلف به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور که با حضور دانشجویان برتر قرآنی دانشگاههای آزاد اسلامی، علوم پزشکی، پیام نور، علمی ـ کاربردی، ملی مهارت، فرهنگیان و علوم و معارف قرآنی برگزار میشود، راه مییابند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مورد تغییرات سی و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان وزارت علوم نسبت به دوره قبل گفت: جشنواره امسال مجموعاً در هفت بخش و ۳۲ رشته برگزار میشود. یکی از تغییرات این دوره حذف دو بخش نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه بوده است.
بادپا افزود: با توجه به اینکه در بخش دانشگاهی کشور جشنواره مستقل نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه برگزار میشود، مقرر شد دستگاههای دانشگاهی این دو بخش را از طریق همین جشنواره پیگیری کنند و دیگر شاهداجرای مسابقات آن در جشنواره قرآنی نباشیم. وی بیان کرد: همچنین دو رشته معرق و منبت به دلیل نداشتن مخاطب از مجموع رشتههای بخش هنری حذف شده است.