علامه صد روایت از زندگی علامه طباطبایی
۱۴۰۳-۱۰-۱۹

پدیدآور: کارگروه محتوایی، کارگروه محتوایی،

[آستان قدس رضوی، موسسه خدمات مشاوره‌ای جوانان و پژوهش‌های اجتماعی]

.مشخصات نشر: مشهد: آستان قدس رضوی، موسسه خدمات مشاوره‌ای جوانان و پژوهش‌های اجتماعی‏، ۱۴۰۲

مشخصات ظاهری: 111ص

رده بندی دیویی : الف /379ط 297/998

 

معرفی کتاب:

کتاب «علامه» صد روایت از زندگی علامه سید محمدحسین طباطبایی است. ایشان از جمله مفسرین و دانشمندان معاصر اسلام که در علوم معقول و منقول سرآمد زمانه خود بود. همچنین ایشان از جمله شاگردان مکتب عرفانی آیت الله قاضی بودند که در سیروسلوک الی الله ید طولایی داشتند و یک عمر را به مجاهده با نفس پرداخته بودند. در این کتاب بیشتر با بعد معنوی و اخلاقی ایشان آشنا می‌گردیم و می‌بینیم چطور علامه با مراقبه و ذکر خود را مشغول خداوند می‌داشتند و با نور نفس پاک خود به تزکیه. تلاش شده تا خاطرات گردآوری شده تلاش شده تا خاطرات گردآوری شده در این کتاب در کوتاه‌ترین میزان و با جملاتی ساده به مخاطب منتقل گردد تا عموم مردم بتوانند از سیره زندگی ایشان بهره ببرند.

 برگرفته از متن

ازپرسیدن، خجالت می کشید و تردید به چشمانش رسیده بود که نگاهش در نگاه پر محبت استاد گره خورد.سرش را پایین انداخت و گفت: " استاد، شنیده ام در ایام نوجوانی در ادراک درس ها مشکل داشتید و دست عنایت خدا شما را به این مرتبه علمی رسانده... درست است؟!

استاد نفس عمیقی کشید و از ایامی گفت که برای یادگیری درسی، با این که تمام همتش را به کار بسته، امتحانش را به بدترین شکل ممکن گذرانده بود. " هم خودت را معطل کرده ای، هم ما را" جمله ای بود که استاد به محمد حسین نوجوان گفته بود؛ وقتی بعد از مدت ها، هنوز درس را یاد نگرفته بود! غمگین و دل شکست،به تپه های اطراف پناه می برد و همانجا سر بر سجده می گذارد و با خدای خودش مناجات می کند. به برکت همان دل شکسته و خاکساری مقابل محبوب، به جایی می رسد که فرمود: با عنایت الهی دیگر برایم مسئله ای لاینحل نمی ماند!

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
مقدمه و متن کتاب
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید