
پدیدآور: مرضیه احمدی؛ به کوشش بهزاد دانشگر
مشخصات نشر: قم: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ۱۴۰۱.
معرفی کتاب:
در بخشی از کتاب « فکرشم نکن: شانزده نما از روایت های مادرانه» چنین می خوانیم: ساعت های خلوت و در فاصله بین ویزیت بیماران، الگو را روی میز پهن می کردم و مثل مهندس ها شروع می کردم به اندازه گرفتن و خط کشی کردن کاغذها. در این بین، با درزدن بیمار، شبیه کسی که قرار است بساط منقل و قلیانش را جمع کند، به سرعت نور کاغذها را تا می کردم و در کشو میزم می گذاشتم.
آن چه خواندید بخشی از روایت خانم مهدیه شبانی است که وقتی دوره پزشکی عمومی اش تمام شد، تصمیم گرفت حس شیرین مادری را تجربه کند و به خاطر لذت های مادربودن، تمام قد در مقابل همه مشکلات ایستاد و دست زد به سینه فرصت های شغلی اش زد. بعد از به دنیا آمدن محمدحسن، قصه نویسی برای کودکان را شروع کرد و این طور شد که هم توانست مامان دکتر شود و هم مامان نویسنده.
در کتاب «فکرشم نکن» شانزده نویسنده دور هم در مجازستان نشستند؛ گپ زدند و خاطرات ریز و درشتشان را مرور کردند تا ناداستان مادریشان متولد شد. ناداستانهایی که شاید برای برخی مثل داستان باشد.
نویسندگان« فکرشم نکن» دوربینهای مادرانهشان را دست گرفتند تا لحظههای دنیای آدم کوچولوها را شکار کنند.
لحظههایی که دیدن چندبارهاش هم خنده به لب میآورد. لحظههایی که حس زندگی دوباره دارد. لحظههایی سخت که تنها صبر مادرانه میتواند بارش را به دوش بکشد. لحظههایی که بیننده را از جا بلند میکند و با تمام وجود تشویقش میکند.
کتاب « فکرشم نکن: شانزده نما از روایت های مادرانه» که توسط دفتر نشر معارف به چاپ رسیده است در کتابخانه تخصصی علوم قرآن و حدیث آستان قدس رضوی موجود می باشد.