قرآن نفیس منسوب به دست‌خط مبارک امام صادق(ع) در کتابخانه رضوی
۱۴۰۴-۰۲-۰۶
در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، قرآن‌هایی نفیس، منسوب به دست‌خط مبارک ائمه اطهار(ع)، از جمله دو قرآن منسوب به امام جعفر صادق(ع)، نگهداری می‌شود که از شاهکارهای هنر اسلامی، به شمار می‌آیند.
قرآن نفیس منسوب به دست‌خط مبارک امام صادق(ع) در کتابخانه رضوی

هم زمان با روز شهادت امام ششم شیعیان، به معرفی یکی از قرآن‌های منسوب به دست‌خط مبارک امام صادق(ع) در کتابخانه آستان قدس رضوی، می‌پردازیم.
این نسخه قرآنی نفیس، منسوب به دست‌خط امام صادق(ع)، بر روی پوست آهو نوشته شده و شامل جزءهای 9 تا 11 قرآن است.
 
قسمتی از این نسخه به خط کوفی بوده و اندازه اوراقش 16 در 23، قطع آن بیاضی، سر سوره‌ها به زر و تعداد اوراق آن نیز 58 برگ است.
دو صفحه اول اين قرآن، دارای ترنج ستاره‌ای شکل مذهب و مرصع،فواصل آيات دارای نقاط شنگرفی و زنگاری، تمام صفحات دارای جداول زر و الوان، سرسوره‌ها به خط کوفی زرين و تحرير مشکي و جلد آن، جلد سوخت است.
شایان ذکر است، این قرآن ارزشمند ، موقوفه شاه طهماسب صفوی به آستان قدس رضوی است و مُهر واقف، مربوط به پیش از سال 972 قمري، نیز در پشت صفحه اول، خودنمایی می‌کند.

مؤلف/نویسنده/عکاس:
منبع:
آستان نیوز
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید