شاه مرادی زاده
نتخاب کتاب «بچه‌‎های عاشورا» در ششمین پویش مطالعاتی روشنا
۱۳۹۵-۰۶-۳۱
مدیرعامل انتشارات آستان قدس رضوی از برگزیده شدن کتاب «بچه‌های عاشورا»، نوشته طاهره ایبد در دوره ششم پویش مطالعاتی سراسری «روشنا» ویژه کودکان و نوجوان خبر داد.
نتخاب کتاب «بچه‌‎های عاشورا» در ششمین پویش مطالعاتی روشنا
انتخاب کتاب «بچه‌‎های عاشورا» در ششمین پویش مطالعاتی روشنا
مدیرعامل انتشارات آستان قدس رضوی از برگزیده شدن کتاب «بچه‌های عاشورا»، نوشته طاهره ایبد در دوره ششم پویش مطالعاتی سراسری «روشنا» ویژه کودکان و نوجوان خب
ر داد.

 


به گزارش آستان‌نیوز، جواد محمدزاده مقدم با اشاره به منتخب شدن ایت کتاب، گفت: «بچه‌های عاشورا» روایت‌گر جوانان و نوجوانان قهرمانی است که در کنار امام حسین(ع) و برای اسلام، فداکاری‌ها و دلاوری‌های بسیاری انجام داده‌‌اند.
وی با بیان اینکه «بچه‌های عاشورا» برای گروه سنی کودک و نوجوان از انتشارات به‌نشر برای این دوره از پویش مطالعاتی روشنا انتخاب شده است، گفت: این اثر مجموعه داستان‌های مذهبی است که توسط طاهره ایبد، برای گروه سنی کودک و نوجوان نوشته شده و به‌طور کلی، هدف آن تصویرسازی واقعه کربلا به صورت ملموس‌تر برای نسل امروز است.
وی بیان کرد: «بچه‌های عاشورا» در سه فصل «مرد میدان» روایت قاسم فرزند حسن‌بن‌علی(ع) با تصویرگری بیوک ملکی، «از غریبه‌ها می‌ترسم» روایت محمد فرزند سعیدبن‌عقیل با تصویرگری پژمان رحیمی‌زاده و «جنگجوی کوچک» روایت عبدالله فرزند حسن‌بن‌علی(ع) با تصویرگری فرشید شفیعی، تهیه شده است و سعی شده با تصویرسازی‌ جذاب به واقعه بزرگ کربلا بپردازد.
وی افزود: این کتاب با نقل سه داستان از واقعه کربلا، این هدف را دنبال می‌کند که کودکان و نوجوانان امروز را با شرایط سختی که امام حسین(ع)، خانواده و یارانش در آن روز داشتند، آشنا کند.
مدیرعامل انتشارات به‌نشر تصریح کرد: اثر «بچه‌های عاشورا»، با نگاهی داستانی همراه با تصویرگری و توصیف لحظه به لحظه این واقعه، به تعریف شرایط امام و یارانش می‌پردازد. در این مجموعه سعی شده داستان‌ها به ‌گونه‌ای بیان شود که نسل امروز بتواند با مطالعه این کتاب با سختی شرایط امام و یارانش در روز واقعه، ارتباط برقرار کنند.
وی یادآور شد: این کتاب سعی دارد در قالب داستان‌هایی کوتاه به بیان واقعه کربلا بپردازد و نگارنده با این هدف که عاشورا روزی است که امام سوم شیعیان و هفتاد و دو تن از یارانش برای دفاع از اسلام واقعی شهید شدند تا دروغگویان و کافران نتوانند چهره واقعی اسلام و مسلمانی را نابود کنند، شرایط این واقعه را به صورت داستانی نقل کرده است.
محمدزاده‌مقدم عنوان کرد: هدف از تولید این مجموعه این است تا نسل امروز با کودکانی که در واقعه کربلا حضور داشتند و سختی‌هایی که در این راه گریبان‌گیرشان شد؛ آشنا شوند، چرا که در میان یاران امام حسین (ع) کودکان و نوجوانانی بودند که با شجاعت تمام در این واقعه شهید شدند و این مجموعه نقل قصه شهادت آنان برای بچه های امروز است.
مجموعه کتاب «بچه‌های عاشورا» برای نخستین بار در سال 1395 در 48 صفحه، قطع رقعی و شمارگان 10 هزار نسخه به چاپ رسیده است.
پویش مطالعاتی روشنا با مشارکت انتشارات به‌نشر برای شناخت همگان با ابعاد مختلف قیام حضرت اباعبدالله حسین(ع) و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی، در حرکتی مردمی طی هماهنگی با مراکز پخش و کتاب‌فروشان با کاهش قیمت از 10 هزار تومان به 4 هزار تومان، این کتاب را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.
لازم به یادآوری است؛ در ششمین دوره پویش مطالعاتی «روشنا» تنها سه کتاب «سقای آب و ادب» اثر سید مهدی شجاعی از انتشارات کتاب نیستان و «رحمت واسعه» اشارات و مواعظ مرحوم آیت‌الله بهجت در باب حضرت سیدالشهدا(ع) توسط مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی بهجت و «بچه‌های عاشورا» از انتشارات به‌نشر معرفی شده‌اند.
علاقه‌مندان به تهیه کتاب «بچه‌های عاشورا» و همچنین مشاهده و تهیه سایر محصولات انتشارات آستان قدس رضوی می‌توانند به نشانی اینترنتی behnashr.com و یا فروشگاه‌های سطح شهر مشهد و نمایندگی‌های سراسر کشور مراجعه کرده یا از طریق شماره تلگرام 09027652008و سامانه پیامکی به شماره 30003209 با این انتشارات تماس برقرار کنند.



http://news.aqr.ir/portal/home/?news/38388/662253/1026560/انتخاب-کتاب-«بچه‌‎های-عاشورا»-در-ششمین-پویش-مطالعاتی-روشنا

 

منبع:
http://news.aqr.ir/portal/home/?news/38388/662253/1026560/انتخاب-کتاب-«بچه‌‎های-عاشورا»-در-ششمین-پویش-مطالعاتی-روشنا
افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید